上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.6k

引用:
原帖由 ying 於 2009-4-15 06:10 PM 發表 查看引用來源

哦~原來你想溝Babe先抵毀哥哥既~
唔抵得哥哥同babe好而惡言相向~
你鍾意人就放膽講~唔好做埋呢d暗事啦~
抵毀人只會貶低自己~抬高別人~
你咁做哥哥會多謝多你幾句添囉:025:
好心你做就做得聰明d啦:025:
垃圾就係垃圾…:034:
廢柴就係廢柴…:046:
生滋貓就係生滋貓…:096:
有乜嘢抬高別人呀…:036:
你們只相信現在…:044:
不知呢道隻畜生以前D衰嘢…:046:

引用:
原帖由 catcat629 於 2009-4-15 06:20 PM 發表 查看引用來源

其實我覺得你仲可憐...40幾歲人仲得自己一條友
要靠網上溝女...仲自吹自己有百幾萬可以退休....少d幻想回歸現實吧啦師主
你係有能力既...你自己去溝佢囉...而家你羨慕我溝到你溝唔到丫:096:
洗唔洗咁講呀…
乜你驚呀…:096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 06:28 PM 發表 查看引用來源

洗唔洗咁講呀…
乜你驚呀…:096:  
嘩....:044: 係丫...我真係巧京京d人有精神病架:096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 06:27 PM 發表 查看引用來源

垃圾就係垃圾…:034:
廢柴就係廢柴…:046:
生滋貓就係生滋貓…:096:
有乜嘢抬高別人呀…:036:
你們只相信現在…:044:
不知呢道隻畜生以前D衰嘢…:046:  
你咁做只會顯得你人格低~人品差啦
過左去既事可必再追究~要尋根究底呢
知道與否~只要唔關自己事~又理黎做咩~傻既~
而且哥哥以前既衰野又與你咩事呢~
唔通佢同你有咩特別異常既關係既:096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 09:12 AM 發表 查看引用來源

有時我真係覺得妳好可憐…
明明係一個美少女天使…:131:
為何要做一隻貓乸…:044:
做一隻貓乸唔緊要呀…:027:
點解要做一隻生滋貓乸喎…:043:
真係好一朵鮮花插在生滋貓屎內…:096:
...
嘩..乜原來你有精神病架?:044:
我e度吾收e d人架啵...:096:

引用:
原帖由 ying 於 2009-4-15 06:33 PM 發表 查看引用來源

唔通佢同你有咩特別異常既關係 ...
男人唔做嘢…
係度呃女人錢…
影衰

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 06:36 PM 發表 查看引用來源
男人唔做嘢…
係度呃女人錢…
影衰
唔通佢呃過你錢~!?:092:
定呃過你女友錢~?
無既話你又可必要講咁多野:092:

引用:
原帖由 ying 於 2009-4-15 06:33 PM 發表 查看引用來源

唔通佢同你有咩特別異常既關係 ...
男人唔去做嘢…
整係係度呃女人錢…
影衰晒全香港所有男人呀…
唔通妳咁支持佢…
妳鍾意咗呢隻垃圾生滋貓呀…
哈、哈、哈…:096: :096: :096:

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-15 06:35 PM 發表 查看引用來源

嘩..乜原來你有精神病架?:044:
我e度吾收e d人架啵...:096:
唉…死蠢,醒吓啦…

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 06:40 PM 發表 查看引用來源
男人唔去做嘢…
整係係度呃女人錢…
影衰晒全香港所有男人呀…
唔通妳咁支持佢…
妳鍾意咗呢隻垃圾生滋貓呀…
哈、哈、哈…:096: :096: :096:  
點影衰法所有呀~!?:028:
唔通一隻貓可以代表香港所有男生嗎~!?
如果唔得咁又點算影衰晒呢:028:
我係唔明好多野ja~唔等於我支持喎:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆