上一頁下一頁
發新話題

●招人爆post..酬金10000分●.**【正淫君子】社團**.AnGel_Babe 徵友第④回^_^

收藏  |  訂閱
5.0k  127.6k

早~

HIHI

打卡:023:

當值中:023:

貓太早晨!

引用:
原帖由 ‘AnGel_Babe 於 2009-4-14 06:56 AM 發表 查看引用來源
早晨呀..:023:
有時我真係覺得妳好可憐…
明明係一個美少女天使…:131:
為何要做一隻貓乸…:044:
做一隻貓乸唔緊要呀…:027:
點解要做一隻生滋貓乸喎…:043:
真係好一朵鮮花插在生滋貓屎內…:096:
而且以我所知呢隻生滋貓係冇嘢做既…
:044:
專係洗女人錢既…:046:
咁既生滋貓真係畀佢影衰晒香港既男人呀…:046:
妳夠胆就嚟溝我啦…:096:

哈…D樓主冇面見人呀…:071:
哈、哈、哈…:096:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 09:12 AM 發表 查看引用來源

...
哦~原來你想溝Babe先抵毀哥哥既~
唔抵得哥哥同babe好而惡言相向~
你鍾意人就放膽講~唔好做埋呢d暗事啦~
抵毀人只會貶低自己~抬高別人~
你咁做哥哥會多謝多你幾句添囉:025:
好心你做就做得聰明d啦:025:

引用:
原帖由 吾明 於 2009-4-15 09:12 AM 發表 查看引用來源

...
其實我覺得你仲可憐...40幾歲人仲得自己一條友
要靠網上溝女...仲自吹自己有百幾萬可以退休....少d幻想回歸現實吧啦師主
你係有能力既...你自己去溝佢囉...而家你羨慕我溝到你溝唔到丫:096:

引用:

...
唔好再自制假想啦=_=你思覺失調得很嚴重哩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆