上一頁下一頁
發新話題

[其他] 一群全宇宙最手痕★我們全都是有骨氣的二打六★

收藏  |  訂閱
4.5k  49.3k

銘爺..唔需要係呢間房為左佢而煩

回覆 #3291 謝拉特 的帖子

銘爺隔岸觀火:096: :096:

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-10 12:13 AM 發表
銘爺隔岸觀火:096: :096:
隔山打牛。:096:

哈哈...讀得書少, 拋錯書包tim...失禮:122:

波哥依家應該諗緊叫我地請佢食/飲咩好

回覆 #3295 謝拉特 的帖子

點解既?

6645 09-AUG-2008
21:01   過關
3X4
讓球主客和
主客和
主客和
星期六 15 恩高斯達特 (主) 對 漢堡 (客)
客 [-1] @ 2.15
星期六 19 高雲地利 (主) 對 諾域治 (客)
主 @ 2.15
星期六 34 修安聯 (主) 對 彼德堡 (客)
主 @ 2.15 $10

$40.00 $238.10

第1條飛

多謝場 修仔。

唔係波仔比,我會買左 美爾仔。

664809-AUG-2008
21:01
過關
3X4
主客和
讓球主客和
讓球主客和
星期六 16 黑池 (主) 對 布里斯托城 (客)
客 @ 2.60
星期六 29 哈特斯菲爾德 (主) 對 史托港 (客)
主 [-1] @ 3.40
星期六 30 李斯特城 (主) 對 米爾頓凱恩斯 (客)
主 [-1] @ 3.45 $10

$40.00
665109-AUG-2008
21:03
過關
4X11
讓球
讓球
主客和
主客和
星期六 16 黑池 (主) 對 布里斯托城 (客)
客 [0/+0.5] @ 1.71
星期六 34 修安聯 (主) 對 彼德堡 (客)
主 [0/-0.5] @ 1.98
主 @ 1.85
主 @ 1.80 $20

$220.00$67.70
665409-AUG-2008
21:59
過關 主客和
3X1
星期六 32 諾咸頓 (主) 對 車頓咸 (客)
主 @ 1.75
主 @ 1.80
主 @ 1.85 $50

$50.00

條3串1 係遺憾 :028:

同上面條4串11 共生死。

不過有錢贏 就得啦~

追翻數lu。今晚玩$100 手痕注算了

回覆 #3297 銘爺 的帖子

你場漢堡都有驚無險喎

原因...我相信銘爺已經post左出黎

引用:
原帖由 aries221 於 2008-8-10 12:28 AM 發表
你場漢堡都有驚無險喎
$40 真係由佢........

當考眼光。

4串11 先係 贏錢注。

比起之前既我 已經算 少左鳩買。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆