上一頁下一頁
發新話題

♡♥♡ 徵喜歡唱k朋友 ,哈利哈利♡♥♡

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 ltc1031 於 2009-6-28 10:37 PM 發表 查看引用來源

其實你知唔知去太古城睇戲係平D架,平日都好似平15-20元架!!
逢星期二睇戲,太古特別平:smile_41:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:37 PM 發表 查看引用來源

禁又唔洗 下星期禁忙, 唔會去啦,收工即回家休息:smile_38:
之前5回我posts:smile_o02:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-26 01:26 AM 發表 查看引用來源
30/6想去:smile_45:
冇人理,係咪........:smile_45:

引用:
原帖由 gameboyboy2004 於 2009-6-28 10:40 PM 發表 查看引用來源
之前5回我posts:smile_o02:
有人同我講唔喜歡你, 對唔住你唔可以去:smile_39:
所以我先唔答你:smile_13:

引用:
原帖由 bulluck 於 2009-6-28 10:41 PM 發表 查看引用來源

冇人理,係咪........:smile_45:
對唔住,唔方便你去,我們已經有10個男仔,得3個女仔,現在歡迎女仔參加

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 22:33 發表 查看引用來源

我去2位:smile_38: 幾時呀~
15號先上, 諗住睇18號

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-28 10:45 PM 發表 查看引用來源

15號先上, 諗住睇18號
我同阿婆2位:smile_38: 你買左邊日通知我:smile_38: 30/6俾錢你:smile_40: 一定唔好星期一,五呀,我最忙夜收工:smile_42:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:43 PM 發表 查看引用來源

對唔住,唔方便你去,我們已經有10個男仔,得3個女仔,現在歡迎女仔參加
上個post問到而家先覆,唔方便:smile_45:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-28 10:43 PM 發表 查看引用來源

訓未AR:smile_o09:

我訓啦,早豆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆