上一頁下一頁
發新話題

11/07 黃江潮會disco party / 8月22日 蒲俠派對威文生日disco party

收藏  |  訂閱
354  13.2k

本來想休息到七月尾先組織活動..但好多朋友已經周身痕,問我有冇野玩..

所以今個星期詢眾要求, 一於一齊蒲番晚

地點就係"潮會"...0係CP隔離既黃江

其實我地成班都未去過,聽講個場都OK,,

今次當係發掘下新場..睇下好唔好玩

順帶一提, 主場申地已經開番..不過之前咁大獲...剛剛開番都係睇定D先....何況仲聽到申地門外又有公安捉人..今次仲聽到有男既被捉...真係搵你老豆去咯

PS....8月1日會幫我女友搞生日...地點仲未定....各位朋友可以PLAN定果日到喇

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 08:19 PM 發表

不嬲門外都好危險嫁啦....一直以黎D公安做野都係0係新地外圍捉人...

不過都係捉大陸女多...大陸仔次...香港人基本上都唔會點搞

我試過一次同朋友同3個大陸女仔在門外...比公安截住...3條女即時被帶走. ...
"因為我果時成身都係"..... :smile_o14: you have good react.

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 09:31 PM 發表 查看引用來源

D公安真係好搵到仆街....2500-3000蚊一位....一晚閒閒地捉幾十人...
SZ 果陣時每間夜場出面捉幾位!! 我 FD 都試過比捉!! 之後用五千贖返!!:smile_39:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-8 09:35 PM 發表 查看引用來源

邊有你咁爽丫...哈哈~~

好耐冇食飯了...下周約你:smile_34:
我都 OT 架!! 不過唔會 O 好耐!!:smile_30:

下周幾時先?? 我要篇時間表!! 今日放九所以黎唔到!!:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-9 12:31 AM 發表 查看引用來源
本來想休息到七月尾先組織活動..但好多朋友已經周身痕,問我有冇野玩..

今次當係發掘下 ...
1ST AUG!! 好有機!! :smile_40:

問題係今年嚴打得好嚴重 WOR.........:smile_27:  

又話要打到我生日先完!!:smile_42:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-7-9 12:31 AM 發表 查看引用來源

今次當係發掘下 ...
今個星期我 FD 約我去佢 FD 個生日! 黎唔到!!:smile_39:  

去 D 樓上 BAR! 我對 BAR 真係麻麻地!! 對 BRA 就.....:smile_47: :smile_47:

回覆 314# 的帖子

my friend is male , but he said the KO quite polite because they mainly for $$.

引用:
原帖由 cavemen 於 2009-7-9 04:43 AM 發表 查看引用來源

"因為我果時成身都係"..... :smile_o14: you have good react.
緊係啦..唔係我就PK喇

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-9 12:33 PM 發表 查看引用來源

我都 OT 架!! 不過唔會 O 好耐!!:smile_30:

下周幾時先?? 我要篇時間表!! 今日放九所以黎唔到!!:smile_42:
未定嫁....諗到通知你

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-9 12:35 PM 發表 查看引用來源

1ST AUG!! 好有機!! :smile_40:

問題係今年嚴打得好嚴重 WOR.........:smile_27:  

又話要打到我生日先完!!:smile_42:
總有地方安全既..跟得我玩你就放心啦

你幾時生日呀?..有排喎好似

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆