上一頁下一頁
發新話題

﹡ 【非誠勿擾】♥ `

收藏  |  訂閱
826  17.1k

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 10:58 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: :smile_46: 喔~~~~~甘夜呀?
冇計..今朝睇完波..訓到5點xd
之後又要出去同我婆打陣牌食埋個飯
岩岩大半個鐘前先番黎

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-28 10:59 PM 發表 查看引用來源

岩岩大半個鐘前先番黎
:smile_46: :smile_46: :smile_46: 我發覺一樣野....呢到同U仔唔同~~

U仔既成人區D人好細個...呢D比較成熟~~~係U仔既成徵個D十個有9個狼:smile_55: :smile_55: :smile_55:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-28 10:59 PM 發表 查看引用來源

岩岩大半個鐘前先番黎
:smile_46: 你有老婆啦 ??

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 11:04 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: :smile_46: :smile_46: 我發覺一樣野....呢到同U仔唔同~~

U仔既成人區D人好細個...呢D比較成熟~~~係U仔既成徵個D十個有9個狼:smile_55: :smile_55: :smile_55:
咁果區係III / IV級
哩度只係II B級 XDD
你唔覺哩度D條款緊好多架咩

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 11:05 PM 發表 查看引用來源
:smile_46: 你有老婆啦 ??
我阿婆...9張幾野啦:smile_13:
陪老人家打下牌佢不知幾開心
(雖然我坐底只係打左2圈):smile_44:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-28 11:05 PM 發表 查看引用來源

咁果區係III / IV級
哩度只係II B級 XDD
你唔覺哩度D條款緊好多架咩
:smile_19: :smile_19: 無留意~~~~哈哈哈~

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-28 11:06 PM 發表 查看引用來源

我阿婆...9張幾野啦:smile_13:
陪老人家打下牌佢不知幾開心
(雖然我坐底只係打左2圈):smile_44:
SOR~~~唔知呀MA~~~

係呀~有時間真係會陪老人家多一點...我家鄉都有個阿婆

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 11:09 PM 發表 查看引用來源
SOR~~~唔知呀MA~~~

係呀~有時間真係會陪老人家多一點...我家鄉都有個阿婆
我先唔要個老婆成日去打牌:smile_42:

引用:
原帖由 阿珊` 於 2009-5-28 11:04 PM 發表 查看引用來源

U仔要去就去戀愛蒲窩:smile_38:

引用:
原帖由 珀~ 於 2009-5-28 11:12 PM 發表 查看引用來源

我先唔要個老婆成日去打牌:smile_42:
不過最緊要識打~新年需要人手

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆