上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
1.5k  30.1k

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-24 05:01 AM 發表 查看引用來源

換咩呀?!:smile_40: :smile_40:
你有咩好提議??:smile_o05:

引用:
原帖由 sayianwill 於 2009-5-24 05:01 AM 發表
邊到啊...msn?? i add u...搵唔到嘅
:smile_30: 想add就要自己搵...:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-24 05:04 AM 發表 查看引用來源

我都想試下棍波:smile_13:
棍波係就係爽既
不過有時覺得幾煩
成日要上落波同吊極力子
好似好忙感
想吹下水都唔得:smile_o03:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-24 05:04 AM 發表

你有咩好提議??:smile_o05:
唔好7人車....:smile_13:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-24 05:05 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 想add就要自己搵...:smile_30:
感你pm我啦:smile_o05: 我搵唔到哈哈:smile_o06:

回覆 322# 的帖子

要登記咗先睇到?:smile_35:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-24 05:05 AM 發表

棍波係就係爽既
不過有時覺得幾煩
成日要上落波同吊極力子
好似好忙感
想吹下水都唔得:smile_o03:
但係好反喎:smile_13: 室隧道就會燥底囉...:smile_13:
但係...我又真係好想試下....一次咋試過....:smile_30: 冇人敢比我試車...:smile_30:
我都係坐好喇...:smile_30:

而家我好積極感飲茶
可能頭先飲得太多酒
同埋仲未驚完:smile_03:

引用:
原帖由 迪迪0712 於 2009-5-24 05:06 AM 發表

感你pm我啦:smile_o05: 我搵唔到哈哈:smile_o06:
搵唔到....咪冇得add囉...:smile_30:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-5-24 05:08 AM 發表 查看引用來源

但係好反喎:smile_13: 室隧道就會燥底囉...:smile_13:
但係...我又真係好想試下....一次咋試過....:smile_30: 冇人敢比我試車...:smile_30:
我都係坐好喇...:smile_30:
我果架個極力子好易死火
因為真係得果一點
我而家有時心急都會死火:smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆