上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第十一回

收藏  |  訂閱
744  6.8k

引用:
原帖由 ken_2332 於 2009-5-8 05:28 PM 發表 查看引用來源

佢好決絕呢....我又做唔到d咩...佢話個邊追求佢既男仔做好多好感動既事情...
但佢又唔係鐘意人...又要留住我 又想吊住斑仔...:smile_39:
即係當你係後備............................:smile_39: :smile_14:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 05:28 PM 發表 查看引用來源

就係唔知點解訓唔著
可能我一早食咗個龜令膏...................:smile_35:
你可能掛我訓5着:smile_30: .......收工lu:smile_38: :smile_43:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-5-8 05:28 PM 發表 查看引用來源
今日早小小,好耐冇早收.......
我都好耐冇放個假啦
由4月30日至現在.............:smile_27: :smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-5-8 05:30 PM 發表 查看引用來源

你可能掛我訓5着:smile_30: .......收工lu:smile_38: :smile_43:
係..............你都唔好講出口嗎:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 05:30 PM 發表 查看引用來源

即係當你係後備............................:smile_39: :smile_14:
:smile_39:  我接受唔到....對住一個唔愛你既人 仲要不停對佢好...
我問佢6月我過泥探你好唔好...佢答我...你過泥做咩 阻住我去玩...:smile_24:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 05:30 PM 發表 查看引用來源

我都好耐冇放個假啦
由4月30日至現在.............:smile_27: :smile_27: :smile_27:
5係好多日呀.......

引用:
原帖由 ken_2332 於 2009-5-8 05:31 PM 發表 查看引用來源

:smile_39:  我接受唔到....對住一個唔愛你既人 仲要不停對佢好...
我問佢6月我過泥探你好唔好...佢答我...你過泥做咩 阻住我去玩...:smile_24:
嘩....................你女朋友答得你咁直接既.................:smile_14: :smile_14:

你有冇諗過.........................:smile_13:

引用:
原帖由 一起快樂 於 2009-5-8 05:32 PM 發表 查看引用來源
5係好多日呀.......
但我要到13號個日先有假放喎:smile_27: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-5-8 05:34 PM 發表 查看引用來源

嘩....................你女朋友答得你咁直接既.................:smile_14: :smile_14:

你有冇諗過.........................:smile_13:
諗過咩...:smile_13:

引用:
原帖由 ken_2332 於 2009-5-8 05:39 PM 發表 查看引用來源

諗過咩...:smile_13:
有冇諗過異地戀好難維繫...............
不如比大家一個機會............分開下:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆