上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.4k

斯哥:smile_38:

閃左去 BAN 暑:smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 8/5/2009 10:28 PM 發表 查看引用來源
沉得仲深過鐵達尼.....:smile_45:
搭左潛水艇.......:smile_30:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-8 10:39 PM 發表 查看引用來源

搭左潛水艇.......:smile_30:  
詩沉大海就真

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 8/5/2009 10:47 PM 發表 查看引用來源

詩沉大海就真
講開又係喎~ 佢好耐無咩詩興....:smile_44:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-8 11:11 PM 發表 查看引用來源

講開又係喎~ 佢好耐無咩詩興....:smile_44:
佢有euro妹:smile_45: 仲記得作詩咩:smile_30:

佢再唔黎:smile_22:  就吹爆佢個鋪 睇佢知唔知驚:smile_34:

引用:
原帖由 蘇.蘇小妹 於 8/5/2009 11:27 PM 發表 查看引用來源
佢再唔黎:smile_22:  就吹爆佢個鋪 睇佢知唔知驚:smile_34:
正如小妹話齋~:smile_38: 佢心裡只有歐羅妹妹~:smile_30: 任何紅顏知己都不及依食父母重要啊~:smile_35:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-8 12:32 AM 發表 查看引用來源

借歌遁....:smile_43: 都係你至叻.....:smile_30: 無人能及~  :smile_19:
跟住就人隔萬重山..............喇:smile_13:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-5-8 12:38 AM 發表 查看引用來源

.......:smile_27: 咩一枝花..又打劫你呀...:smile_19: 此話怎解.....:smile_35: 唔知咩事係唔可以亂咁打9990架~
睇番..係打劫 66 先.咁就有花都打劫:smile_27:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-5-8 10:28 PM 發表 查看引用來源
沉得仲深過鐵達尼.....:smile_45:
你跳未啫.........:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆