上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.3k

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 01:03 AM 發表 查看引用來源
又唔洗屎既,好多女人都中過,有d仲中幾次添!:smile_30: :smile_30:
關 你 咩 事???? 咁 開 心 做 咩???

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 01:05 AM 發表 查看引用來源

關 你 咩 事???? 咁 開 心 做 咩???
人家有細路仔囉,唔好咩,值得恭喜啦

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 01:04 AM 發表 查看引用來源
孖你傾緊囉,趕我走呀,走囉,死去訓
好  嘍........天 光 嘍 :smile_03: :smile_29:

9 9 阿 叔~~~~:smile_29: ...........:smile_15:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 01:06 AM 發表 查看引用來源
人家有細路仔囉,唔好咩,值得恭喜啦
哦~~~恭 喜 你!! :smile_03: :smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 01:08 AM 發表 查看引用來源

哦~~~恭 喜 你!! :smile_03: :smile_43:
有咩咁恭喜呀,又唔係我:smile_42:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 01:07 AM 發表 查看引用來源

好  嘍........天 光 嘍 :smile_03: :smile_29:

9 9 阿 叔~~~~:smile_29: ...........:smile_15:
家下好左你咩:smile_13:
去沖涼就去啦,關好門呀,小心比人裝呀:smile_30:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 01:09 AM 發表 查看引用來源
有咩咁恭喜呀,又唔係我:smile_42:
又 係 你 講 GE..........:smile_13: :smile_14: :smile_27:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 01:11 AM 發表 查看引用來源

又 係 你 講 GE..........:smile_13: :smile_14: :smile_27:
無呀,我以為你中左毒之麻
邊個咁唔怕死,夠膽走埋黎呀:smile_42:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-4 01:10 AM 發表 查看引用來源
家下好左你咩:smile_13:
去沖涼就去啦,關好門呀,小心比人裝呀:smile_30:
開 放 式 架.........駛 乜 裝 :smile_30: :smile_43:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-4 01:13 AM 發表 查看引用來源

開 放 式 架.........駛 乜 裝 :smile_30: :smile_43:
咁薯片?
見到啦,見到啦,呢個咪背脊?
E,轉身喎,呢個又係背脊?咁神奇:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆