上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異狗醫

收藏  |  訂閱
745  4.9k

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-28 02:50 PM 發表 查看引用來源

成徵版玩到悶,最近去其他版搗蛋

cs版又見到我,親子版又見到我
見工版又見到我,武術版又見到我
仲有......
就快d 人入黎成徵版度對襯家架喇........龜仔
到時同老娘擋番幾野呀 :smile_03: :smile_03: :smile ...
狸啲毒龍顫拱厲系,睇來叶悶啲 fing  春刀要豬比狸

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-28 02:52 PM 發表 查看引用來源

今日忙唔忙呀
味b:smile_42::smile_42:
午安呀 ^^

引用:
原帖由 好味道 於 2009-4-28 02:51 PM 發表

家家有本難唸既經
有時妳睇我好,我睇妳好
有咩好羨慕唔羨慕呀.......傻妹

我夠羨慕妳而家可以周圍撩人去篤波啦, :smile_03: :smile_03:
睇到你咁講...嘆左啖氣......
只係知道呢個世界好多野都係咁...

我寂寞丫ma...咪寄情於篤波囉...:smile_46:

引用:
原帖由 好味道 於 28/4/2009 14:52 發表 查看引用來源

今日忙唔忙呀
一般啦~:smile_35:

引用:
原帖由 iris_yan 於 28/4/2009 15:01 發表 查看引用來源

所以有我既出現囉~

引用:
原帖由 我老婆係共產黨 於 2009-4-28 14:57 發表 查看引用來源

狸啲毒龍顫拱厲系,睇來叶悶啲 fing  春刀要豬比狸
睇死人咩 龜仔
老娘都要睇2次先明你up乜春......

好心你學好d 廣東話啦
黎左香港咁耐, 廣東話都講唔好
點溝到女肯俾你拖呀......... :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-4-28 15:00 發表 查看引用來源

味b:smile_42::smile_42:
午安呀 ^^
做咩fing晒白旗呀......... 我冇豬流感架
唔駛怕左我喎

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-28 15:01 發表 查看引用來源

所以.........比上不足
比下有餘........ 咪算囉
最緊要,係安於現狀,開開心心啫

我呀,就快同俾人軟禁冇咩分別啦, :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-28 15:02 發表 查看引用來源
所以有我既出現囉~
咁你快d 填滿晒佢既寂寞啦.......... :smile_03: :smile_03:

夠鐘................閃陣先
晏d見到再傾,啜啜啜:smile_43: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆