上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 異芭蕉

收藏  |  訂閱
750  6.4k

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 11:24 AM 發表 查看引用來源
good~非常好~唔係就等如浪費食水架:smile_34:
當然啦...我每日都沖兩次涼架....點會浪費食水

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 11:20 AM 發表 查看引用來源

:smile_13:係呀....我果次聽佢講仲要住左幾日醫院添....:smile_39:
:smile_44:唔巧貢大聲...比人知我去公廁梳洗呀
:smile_27: 咁要留醫...應該唔過萬都8千....
不過最緊要狗狗無事啦
我知啦..你呢個秘密我唔會同人講架...:smile_30:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 11:25 AM 發表

:smile_24:真係架咩....我都巧可憐架....點解我一d都唔著數:smile_24:
你唔扮可憐睇下喇,臭臭都冇得你食呀

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 11:26 AM 發表

唔該晒你呀.....辛苦晒....
唔駛客氣.我一定幫到你盡.放心^^

引用:
原帖由 cherrydobee 於 2009-4-26 11:24 AM 發表
唔夠架...一陣去大記食焗豬....
我都好為食架
原來好戲在後頭

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-26 11:27 AM 發表

我今日膝頭有d事丫, 我都驚捱唔到兩粒鐘....:smile_24:
風濕呀:smile_41: :smile_35: 唔好去咁盡喇:smile_35:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-26 11:22 AM 發表

mor mor 3d, 掛掛丫.....:smile_40:

果日而家有幾多人? 食1蚊雞?:smile_41:
如果係酒樓, 一定要book架啦......:smile_38:
禾都唔知邊個會黎~~ 唔知有幾多人打波, 唔知有幾多人會食埋飯, 唔知有幾多人會去唱k:smile_13: :smile_13:
係呀~~ 北京道有間潮x, 係1蚊雞, 不過唔知果日重有無做推廣喎~~:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-4-26 11:27 AM 發表

我今日膝頭有d事丫, 我都驚捱唔到兩粒鐘....:smile_24:
下.無事啊嘛.你:smile_41:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-4-26 11:27 AM 發表

當然啦...我每日都沖兩次涼架....點會浪費食水
係咪沖熱水先:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 peter. 於 2009-4-26 11:25 AM 發表
我仲好飽呀
飽d會易訓d

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆