上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第七回

收藏  |  訂閱
739  5.3k

:smile_38:
引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 10:24 AM 發表 查看引用來源

要就到時間....先可以.........行街...............睇戲同食飯喎
早晨呀.............豬豬
而家黃雨呀,今朝又唔黑雨,唔係又可偷一陣懶
:smile_38: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 pkcsw 於 2009-4-25 10:21 AM 發表 查看引用來源

電器(知邊度平 )
電視機(成日都想換)
電腦(成日對住)
電制(我都識整下架)
電話(成日都換)
死未:smile_34:
電器(知邊度平 )-------------------->要有錢先可以買.............睇下係咩電器啦

電視機(成日都想換)--------------->有大屋換多兩部都得

電腦(成日對住)--------------------->我都成日對住........係屋企可以玩.......返到公司既電腦只限做公司文件

電制(我都識整下架)--------------->我唔識整.......如果全屋跳電既話.......我諗需要報警求助

電話(成日都換)--------------------->睇下咩型號同牌子既電話啦

:smile_30: :smile_30: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 pkcsw 於 2009-4-25 10:24 AM 發表 查看引用來源

唔難.而家一按還原唔洗震. 最緊要識backup 你d相 ^^
今日我放假啦.重生啦~~~ wakakakaka
我就係連咁簡旦既野我都唔識呢
你今日放假咁好..............放幾多日呀

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-25 10:27 AM 發表 查看引用來源
早 晨 呀 天 使 !!! 
天天早晨呀...................你起身啦

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-4-25 10:28 AM 發表 查看引用來源
:smile_38:
而家黃雨呀,今朝又唔黑雨,唔係又可偷一陣懶
:smile_38: :smile_30: :smile_30:
今早雷暴警告呀......................唉...............
好唔鐘意落雨天氣呀:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 10:29 AM 發表 查看引用來源

電器(知邊度平 )-------------------->要有錢先可以買.............睇下係咩電器啦

電視機(成日都想換)--------------->有大屋換多兩部都得

電腦(成日對住)--------------------->我都成日對住....... ...
wakaka中曬~~
我公司太多同道中人.時不時有新野試玩架.呵呵

引用:
原帖由 pkcsw 於 2009-4-25 10:31 AM 發表 查看引用來源

wakaka中曬~~
我公司太多同道中人.時不時有新野試玩架.呵呵
有試玩.......................

你做咩工呀..........:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 10:31 AM 發表 查看引用來源

今早雷暴警告呀......................唉...............
好唔鐘意落雨天氣呀:smile_13: :smile_13:
唉:smile_13: 我1個人係公司:smile_27:
出面係咁行雷:smile_27:

引用:
原帖由 包包豬 於 2009-4-25 10:35 AM 發表 查看引用來源

唉:smile_13: 我1個人係公司:smile_27:
出面係咁行雷:smile_27:
:smile_42:
點解得你一個人係公司既
其他同事呢:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-25 10:31 AM 發表 查看引用來源

落下雨都好架,
唔好比天氣影響心情:smile_30: :smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆