上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】.......... 神經俠侶 易漆泣

收藏  |  訂閱
743  5.9k

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-15 09:29 PM 發表 查看引用來源

有得補架ma...梗係等佢郁至算啦...同埋公司d同事好好架:smile_13:
睇下市場點環境姐

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-15 09:29 PM 發表

買部K係屋企唱平好多
問題係....冇人服等丫ma:smile_13: 又係問...”請問飲咩呀..””要唔要小食呀..””收費清唔清楚呀””服務台打0字就得架喇..”
仲可以係門口o及字...想叫邊個...就叫邊個:smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-15 09:26 PM 發表

gogogo:smile_38:
妖~~~~~~仲係100既典解

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-15 09:24 PM 發表 查看引用來源

我有講過咩???
我都冇去過
有有有...禾冇老作wor:smile_38:
又話去左唱k ....又話茅....即係點呀:smile_41:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-15 09:31 PM 發表

嘩...今晚變左可愛...開心ing tim
呀媽話除左做人要有禮貌之外仲要識得tum人開心

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2009-4-15 09:24 PM 發表 查看引用來源

我又去:smile_30:
咁你快d 返嚟啦:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 薰衣草. 於 2009-4-15 09:33 PM 發表 查看引用來源

有有有...禾冇老作wor:smile_38:
又話去左唱k ....又話茅....即係點呀:smile_41:
有講過唔唱k咩???
我話拉豬去唱k咋

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-15 09:32 PM 發表

問題係....冇人服等丫ma:smile_13: 又係問...”請問飲咩呀..””要唔要小食呀..””收費清唔清楚呀””服務台打0字就得架喇..”
仲可以係門口o及字...想叫邊個...就叫邊個:smile_30:
貢我請埋佢地黎囉

引用:
原帖由 -艾洛斯- 於 2009-4-15 09:25 PM 發表 查看引用來源

叫3d攪囉
咁你係咪去先:smile_34:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-4-15 09:33 PM 發表

妖~~~~~~仲係100既典解
e期你hot丫嘛:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆