上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part6

收藏  |  訂閱
735  7.9k

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-4-13 09:48 PM 發表 查看引用來源

:smile_14: 有咁既事~~~
靚唔靚依家野見人見智既啫:smile_13:
係空姐,無90分都80分:smile_13: 不過唔適合你:smile_13:
靚到我同公主都狂望她:smile_47:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-4-13 10:01 PM 發表 查看引用來源

你去邊呀~我講d post啫~:smile_30:
係今炸,上完太空咪番落地面行下囉:smile_38:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-4-13 10:04 PM 發表 查看引用來源
入黎SAY個HI先~~
hughug你來啦

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-4-13 10:02 PM 發表 查看引用來源
浮一浮上水面先~
如果唔係啲腳毛又吹走哂~~~:smile_13:
打卡禁早午晚先得

TOTALLY AGREE WITH YOU..
引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 09:36 PM 發表 查看引用來源

呢位朋友,多d參加活動,有其他單身女仔:smile_40:
你唔黎k,走寶,突然有個靚女出現,係我同你所識的人最靚:smile_40:

係呀..今日訓左成日..
得閒訓多D..唔係第日無咩機會訓..HAHA
引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 10:07 PM 發表 查看引用來源

hughug你來啦

引用:
原帖由 hughug 於 2009-4-13 10:09 PM 發表 查看引用來源
係呀..今日訓左成日..
得閒訓多D..唔係第日無咩機會訓..HAHA
我都係係訓同食:smile_35:
我現在又訓,等你邊日有空再一齊唱k:smile_38:
你都似喜歡加洲:smile_41: 如果我無估錯:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 10:08 PM 發表 查看引用來源

打卡禁早午晚先得
有呀~~ (當我得閒果陣~~)

我無咩所謂... 我喜歡NEWAY的設備.. 加洲紅的歌曲..HAHA
但我最喜歡既係你地呢班團友!!! 好玩得
引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 10:17 PM 發表 查看引用來源

我都係係訓同食:smile_35:
我現在又訓,等你邊日有空再一齊唱k:smile_38:
你都似喜歡加洲:smile_41: 如果我無估錯:smile_13:

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 10:05 PM 發表 查看引用來源

係空姐,無90分都80分:smile_13: 不過唔適合你:smile_13:
靚到我同公主都狂望她:smile_47:
你都同我決定左啦:smile_13:
咁我都唔會咁唔知醜去高攀人地既,
再講,人地都唔會吼我啦:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆