上一頁下一頁
發新話題

【必壞站】

收藏  |  訂閱
741  5.2k

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 2009-4-1 01:50 AM 發表 查看引用來源

做咩成日都病嫁:smile_13:
咪係lor.....次次都係撞岩有分唇先黎病
討厭 x 1000000000000000000000000:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 minnie 於 1/4/2009 01:47 發表 查看引用來源

咳~咳~咳~~~我支氣管災...病左成10幾日喇...e家重未清晒:smile_24: :smile_24:
仲未好番呀你~:smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 01:29 AM 發表 查看引用來源
咁咪好囉~
你又幾點訓呀:smile_47:

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-1 01:54 AM 發表 查看引用來源

咪係lor.....次次都係撞岩有分唇先黎病
討厭 x 1000000000000000000000000:smile_22: :smile_22:
你係咪本身身體都唔係太好嫁?:smile_13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-4-1 01:52 AM 發表 查看引用來源
拿埋哂一注添呀:smile_24:
我會幫你逐忽逐忽打返開佢...將你一切交比我吧

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 01:54 AM 發表 查看引用來源
都算~:smile_30: :smile_30:
咁你講得啱啦:smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 1/4/2009 01:55 發表 查看引用來源
你又幾點訓呀:smile_47:
差唔多啦~唔會過三點~

引用:
原帖由 minnie 於 2009-4-1 01:56 AM 發表 查看引用來源

我會幫你逐忽逐忽打返開佢...將你一切交比我吧
妳講既會唔會係真架...我非常之咁樂意喎

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 01:54 AM 發表 查看引用來源
仲未好番呀你~:smile_41: :smile_41:
唉....... 希望食埋天日藥會好晒啦.....

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-4-1 01:57 AM 發表 查看引用來源
差唔多啦~唔會過三點~
而家兩點都未夠喎...點差唔多呀:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆