上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 8

收藏  |  訂閱
1.5k  104.4k

引用:
原帖由 noka 於 2009-5-20 05:32 AM 發表 查看引用來源
多謝咁多位c各睇我d文~明白曬la~我都係得2x old錢都唔多~都係想講下出黎~我都冇搵佢la~我諗得好清楚有錢都係留黎進修下la~多謝各位
你呢條女係要用錢買返黎...自己諗啦...

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2009-5-20 12:50 PM 發表 查看引用來源
睇左呢排ching既post~有少少個人建議
其實如果有機會接觸隻船既屋企人~真係要把握機會建立良好既溝通~
當時我隻船好有心機咁教我四川話~到我去重慶見家長果時~都聽得明大約5成以上佢地講咩野~到左今日我都間唔中同 ...
嘩,你好似想娶佢咁既款喎...:smile_38:

引用:
原帖由 奚鳥米青 於 2009-5-20 01:23 PM 發表 查看引用來源
特別注重儀容、外表...
女方突然會好注重自己的外表和儀容,每次單獨外出前總要悉心裝扮,不斷試穿衣服,還要站在鏡子面前反覆的欣賞自己,而衣櫃裏亦多了一些名牌或性感的新衣服。

裝扮變得性感...
女方近來 ...
多謝師兄用心分享...我們會參考了...

前幾日.....佢又請假陪我....我哋真係好開心,佢同我講,佢話我哋係唔應該一齊......佢大我四年.....我知佢係唔想我俾人笑....唔想連累我同一個技師一齊.....咁耐以來,佢都冇問過我借任何錢,又冇要我買野俾佢,我真係好傷心....點解佢唔可以簡單啲,唔好諗咁多.....順其自然佢講得太多,其實我都唔介意,佢又驚乜嘢?佢都叫我唔好去佢個場,直接打電話搵佢出街,係驚我見到佢陪客我會介意......佢真係好人嚟,又唔借我錢,錢寧願賺少一二日都要陪我.....呢啲人又有乜機心?我話我有諗過將來,但佢又叫我唔好諗咁遠.....唉.....我真係失敗.....我真係好想佢知我唔係小朋友喇....好想佢拋開所有顧慮.....但我仍然做唔到....好心痛......

引用:
原帖由 奚鳥米青 於 2009-5-20 01:23 PM 發表
特別注重儀容、外表...
女方突然會好注重自己的外表和儀容,每次單獨外出前總要悉心裝扮,不斷試穿衣服,還要站在鏡子面前反覆的欣賞自己,而衣櫃裏亦多了一些名牌或性感的新衣服。

裝扮變得性感...
女方近來 ...
捉賊拿贓, 捉姦在床.

引用:
原帖由 VERBAL 於 2009-5-20 09:52 PM 發表 查看引用來源
前幾日.....佢又請假陪我....我哋真係好開心,佢同我講,佢話我哋係唔應該一齊......佢大我四年.....我知佢係唔想我俾人笑....唔想連累我同一個技師一齊.....咁耐以來,佢都冇問過我借任何錢,又冇要我買野俾 ...
你倆有幾大???佢都幾好...不過...好多時年齡的差距會是一種障礙...因為思想上會有出入...唔同年齡對將來的想法都會唔同...追求的嘢也不同...所以佢有此想法實在無可厚非...不過...既然佢都肯付出...你也無需咁擔心...佢現正在矛盾之中(真)扎...一方面又幾鍾意你...另一方面又覺得你唔係佢的將來...在這刻...你也無需想太多無謂嘢...努力地對佢好...細心關懷體貼...比佢感覺到你成熟的一面...令佢多點安全感...記住...只是盡左力做就行了...至於結局係點...上天會幫你安排了...

你見到個靚女唔代表你識到
你識到唔代表你會溝到
你溝到唔代表會同你上床
同你上床唔代表會同你結婚
同你結婚唔代表會同你生仔
生出來的仔唔代表是你同佢生
.....

所以呢...凡事無需太執著...做人便會開心得多了...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-5-20 06:54 PM 發表 查看引用來源

嘩,你好似想娶佢咁既款喎...:smile_38:
娶左好耐啦~
攞左個沉船degree

引用:
原帖由 dark_sink0913 於 2009-5-21 01:40 PM 發表 查看引用來源

娶左好耐啦~
攞左個沉船degree
恭喜師兄...咁難做既事都比你做到...好嘢...

回覆 304# 的帖子

Yup, 有時太理智便不是愛情了

各位沉船ge大大,我又返黎喇:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆