上一頁下一頁
發新話題

明月夜~險失豬

收藏  |  訂閱
769  68.4k

引用:
原帖由 『Dior』 於 2009-2-23 09:52 PM 發表 查看引用來源

你指向我個ac名就搵到我個msn架喇:')
搵唔到你msn呀:smile_39:

我又來支持下先.....
做個朋友仔, 傾下計,
好嗎?

sorry la:smile_42: ~~各位c兄...唉...明月妹真係唔明白d男仔點解有咁靚av女郎唔鍾意..:smile_13:
咁想睇本小姐:smile_45: ...最弊我又冇d女郎咁正咁勁嘛...莫名其妙:smile_27:
引用:
原帖由 talkative002 於 2009-2-23 10:21 PM 發表 查看引用來源
我又來支持下先.....
做個朋友仔, 傾下計,
好嗎?
of course ok la~引版位位FD嚟嘛:smile_38:
不過唔好再PM我啦..:smile_27:

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-23 10:32 PM 發表 查看引用來源
sorry la:smile_42: ~~各位c兄...唉...明月妹真係唔明白d男仔點解有咁靚av女郎唔鍾意..:smile_13:
咁想睇本小姐:smile_45: ...最弊我又冇d女郎咁正咁勁嘛...莫名其妙:smile_27:

of course ok la~引版位位FD ...
我明白呀, 所以我冇pm你,
因為我諗你數pm收到好煩....
有機先做朋友囉...
最緊要開心....

c兄們當然想見你多個見av女郎....
上網成日都有得睇av女郎,
而你, 咁又同你傾計,
見埋你, 親切好多~~

引用:
原帖由 talkative002 於 2009-2-23 11:02 PM 發表 查看引用來源

我明白呀, 所以我冇pm你,
因為我諗你數pm收到好煩....
有機先做朋友囉...
最緊要開心....

c兄們當然想見你多個見av女郎....
上網成日都有得睇av女郎,
而你, 咁又同你傾計,
見埋你, 親切好多~~
哦哦....原來如此...:smile_15:
多謝哂C兄...明白了...  
等我下次有新POST...考慮比一張BF未見過而又唔會比佢發覺...
都係唔好應承住...以免比人鬧...
C兄你真係好呀

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-23 08:06 PM 發表 查看引用來源

c兄c兄...其實係邊個啫:smile_13: (女神喎)
佢唔係成日出現嫁,佢叫熊貓仔呀:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 大大LOOK 於 2009-2-23 08:11 PM 發表 查看引用來源

就係你囉........
講句說話就算...咁快閃人嫁

引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-2-23 11:19 PM 發表 查看引用來源
佢唔係成日出現嫁,佢叫熊貓仔呀:smile_44: :smile_44:
嘩嗚~好cute既名喎...熊貓仔c姐肯定係靚女嚟 ...
等明月妹留意下先

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-23 11:26 PM 發表 查看引用來源

嘩嗚~好cute既名喎...熊貓仔c姐肯定係靚女嚟 ...
等明月妹留意下先
佢身材******係我見過最好既一個,暫時冇人可以超越佢:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 明月夜molly 於 2009-2-23 11:18 PM 發表 查看引用來源

哦哦....原來如此...:smile_15:
多謝哂C兄...明白了...  
等我下次有新POST...考慮比一張BF未見過而又唔會比佢發覺...
都係唔好應承住...以免比人鬧...
C兄你真係好呀  
唔緊要啦....
你想就post啦..
唔想都唔緊要...
做個fd, 傾咩都得的....
開心咪得囉....

我覺得最緊要係尊重人,
尊重自己哩......
所以我唔like迫人的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆