上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss ,徵朋友93

收藏  |  訂閱
742  6.8k

引用:

MATHES232 ﹕
我想你自已解決呀.,,,,,,,,,,,你有否講大話呀:smile_14: :smile_14:
尤尤眾口點解決?:smile_41:

引用:

MATHES232 ﹕
好像我文藝d呀,你差小小呀:smile_30: :smile_30:
文藝從來不是我文曲本性~ :smile_39:

我只會因事制宜,看對方是甚麼人~  

引用:

MATHES232 ﹕
你咁樣教人,,,,,,,,,,,,唔得呀,不能呀,,,,,,,,,,,,,,,你常做的嗎:smile_14:
講下笑咁認真~:smile_14: (放鬆點吧,蓉兒) :smile_30:

引用:

MATHES232 ﹕
我打字差,唔好了,你做呀,我負責看呀:smile_38: :smile_38:
既知自己打字差,還不練好它~ :smile_34:

引用:

MATHES232 ﹕
18 age是小孩,我想有d12,13也會走來看呀,未必是足18 age:smile_13:
入得這區的朋友,假設他們已是成年人,若看後有甚麼不安,非我所能控制~:smile_45:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-21 03:46 PM 發表 查看引用來源

蓉兒:咁就是你的事了,我不能大話,蓉兒是各方面都麻麻地呀.你自已保重了:smile_39:
蓉兒叫文曲保重甚麼?:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-21 03:50 PM 發表 查看引用來源

有,什麼線也有,只是看能否相遇於一點,才是有緣遇見,人生也有灰色.但如有的話,也要接受,什麼也是顏色,也能豐富自已人生,對嗎:smile_13:
那我們的相遇,是曲線、直線?:smile_41:

在時空的交錯中,相遇在那一點?:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-21 03:53 PM 發表 查看引用來源

我唔敢呀,邊可以咁講出來呀,,,,,,,,,,,好驚呀,,,,,,,,我.....

我喜歡俊郭靖就是了,大家都知他是誰呀,ching ching,你識的呀
啊,我講左,妳唔講~:smile_22:

人貴乎坦誠,快講..........................:smile_34:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-21 03:57 PM 發表 查看引用來源

是吃保嬰丹呀.重有救心呀:smile_30: :smile_30:
保嬰丹究竟有乜用?:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-2-21 03:59 PM 發表 查看引用來源

喂呀.點會答呀.........我唔識答呀.我試一下呀,我是硬橋硬馬的呀:smile_27:
喂乜,我叫文曲(又叫相公) ~ :smile_34:

蓉兒想試甚麼儘管試,來啊~:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆