上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 110)

收藏  |  訂閱
738  6.7k

引用:
原帖由 horlickc 於 2009-2-24 16:43 發表 查看引用來源

今晚有波睇喎 :smile_45:
不過太夜喇 :smile_42: :smile_19: :smile_19:

仲有, MSN 係咪 DOWN 咗呀?:smile_13:
放工返HOME SLEEP陣LOR

冇事喎...我成個下就同D FD MSN

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-2-24 16:44 發表 查看引用來源

佢地 2 個 都倦勤 我地今晚要頂住 國米
希望 C7 唔好學 亨利 一Q样....大賽冇料到

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-24 04:51 PM 發表 查看引用來源

我個都冇事....

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-24 04:51 PM 發表 查看引用來源

我公司同個 MOBILE 上 MSN 都無哂人 :smile_39: :smile_39:
但係就有人叫到我喎:smile_45:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-24 16:52 發表 查看引用來源

希望 C7 唔好學 亨利 一Q样....大賽冇料到
今晚主角可能是 泰維斯

引用:
原帖由 horlickc 於 2009-2-24 17:08 發表 查看引用來源

我公司同個 MOBILE 上 MSN 都無哂人 :smile_39: :smile_39:
但係就有人叫到我喎:smile_45:
系咪setting 錯...

我都見你on喎

引用:
原帖由 溫神07 於 2009-2-24 17:12 發表 查看引用來源

今晚主角可能是 泰維斯
可能過左今場....老費即刻動筆買斷佢張約

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-24 17:28 發表 查看引用來源

可能過左今場....老費即刻動筆買斷佢張約
希望啦 其實佢唔差 不過msi公司還價太高了

訓先:smile_44: ...03:45見....:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-2-24 04:41 PM 發表

冇有怕....

有雲達沙撐住....

vidic個位, may be由奧沙 or 布朗 頂替...就算新仔都未驚過 :smile_34:
你都好樂觀下 . . . . . .   :smile_19:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆