上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part440)

收藏  |  訂閱
739  4.8k

家姐:smile_38:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-19 11:09 AM 發表 查看引用來源

當然要啦 :smile_19:
睇黎你既工作量都真係比想像中大好多喎~

通常一個月有幾多日要落site架?

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-2-19 11:08 AM 發表 查看引用來源

要追糧單, mpf :smile_19: d 野唔清楚上家又要追我....
又要追僱傭合約.....
o個d 野好簡單唶   個個月都係o個d 人, set 左計佢地番幾多日, 都冇乜特別野的:smile_13:

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 11:12 AM 發表 查看引用來源

睇黎你既工作量都真係比想像中大好多喎~

通常一個月有幾多日要落site架?
我長駐架

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-19 11:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 中左毒返唔到轉頭!
同意呀!!!
就正如睇慣左高清電視,宜家覺得標清好唔得一樣!!!

我們是被寵壞了的一群~

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2009-2-19 11:13 AM 發表 查看引用來源

o個d 野好簡單唶   個個月都係o個d 人, set 左計佢地番幾多日, 都冇乜特別野的:smile_13:
:smile_27: 講就係....做落就想死.....

引用:
原帖由 benjwong 於 2009-2-19 11:11 AM 發表 查看引用來源

你喺邊頭返工架?

哈哈,好明顯 sony 係design既時候冇考慮到 online 對戰既問題啦~
central

冇ka, but 我玩 ps home 就幾好, 都ok 順

引用:
原帖由 電車女 於 2009-2-19 11:12 AM 發表 查看引用來源
家姐:smile_38:
大ball ball:smile_38:

引用:
原帖由 628kk 於 2009-2-19 11:11 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: 中左毒返唔到轉頭!
你富貴唶 :smile_13:  我吾捨得 ka :smile_13:

小蟲早晨各位早晨 :smile_38: :smile_38:
又要做野:smile_43: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆