上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友,88

收藏  |  訂閱
736  6.4k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:33 PM 發表 查看引用來源

,唔係呀:smile_14: .我已睡到11;30分了.嘩 你個少小爺仔呀.唔好咁lazy呀.:smile_39: 大春光等住你呀:smile_38: :smile_38:  
無所事事~不如搵周公

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:34 PM 發表 查看引用來源

我是一個姑婆house的女節目主持人呀... 多謝你呀:smile_30: :smile_30:
我係你親戚~姑爺HOUSE架

引用:
原帖由 darlun 於 2009-1-24 02:33 PM 發表 查看引用來源
放左喇 我又要你電電 等我打俾你:smile_30:
咁又太過唔好了:smile_14: ,我的電話只能比女友呀,,,,,:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-24 02:35 PM 發表 查看引用來源

無所事事~不如搵周公
jacky,咁又唔好呀.出街走走呀,人多的地方,才是有機會的地方,可能人海之中遇到個.心中至愛的人兒,你就發達了:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:39 PM 發表 查看引用來源

jacky,咁又唔好呀.出街走走呀,人多的地方,才是有機會的地方,可能人海之中遇到個.心中至愛的人兒,你就發達了:smile_30: :smile_30:  
咁你即係叫我去撞彩啦

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:36 PM 發表 查看引用來源

咁又太過唔好了:smile_14: ,我的電話只能比女友呀,,,,,:smile_30: :smile_30:
哈哈 過年會去邊 要拜年嗎:smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 04:38 PM 發表 查看引用來源
各位朋友,我是蓉兒,現徵30至300之朋友,我手寫我心,真誠對話,大家可隨心出言,不用介意
多謝

今年真是不容易
股票銀紙不見了
只願苦難也走了
線上情宜遇真意
朋友相聚要有緣
一起笑語喜歡天
.我 ...
祝蓉兒牛年日日笑語喜歡天, 如願覓得有緣人

引用:
原帖由 jacky0658 於 2009-1-24 02:36 PM 發表 查看引用來源

我係你親戚~姑爺HOUSE架
請問你又
接收了多小人,年齡如何.有無機會我們攪個相親大會,每人500元,
,,紅娘蓉兒來了

引用:
原帖由 DSHK 於 2009-1-24 02:41 PM 發表 查看引用來源

祝蓉兒牛年日日笑語喜歡天, 如願覓得有緣人   
D君~乜咁好文采呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-24 02:42 PM 發表 查看引用來源

請問你又
接收了多小人,年齡如何.有無機會我們攪個相親大會,每人500元,
,,紅娘蓉兒來了
夾份做世界

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆