上一頁下一頁
發新話題

徵30以上的男女做朋友..

收藏  |  訂閱
739  6.2k

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-21 05:36 PM 發表

妳咁講都岩 ge ......不過人有自由做自己中意的事........
所有野都係自己 control ga .......而我呢都唔管妳的事.......如果妳喜歡現在就可以了 !!
另外 thx......隻歌呀.......好正好好聽呀......係我最中意 ...
你去左邊道唔見兩日:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 169394 於 2009-1-21 05:45 PM 發表
大家好:smile_38:
老老:smile_38:

引用:
原帖由 月影 於 21/1/2009 17:46 發表 查看引用來源

你去左邊道唔見兩日:smile_14: :smile_14:
妳問我 ?? ( 有小小銖奇 ) ........
我呢兩日心情十分唔好.....所以唔見熊兩日.......
而家冇事啦 ....... 又開開心心上來啦 ....

引用:
原帖由 月影 於 2009-1-21 05:47 PM 發表 查看引用來源

老老:smile_38:
月月 好掛住你

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-21 05:49 PM 發表

妳問我 ?? ( 有小小銖奇 ) ........
我呢兩日心情十分唔好.....所以唔見熊兩日.......
而家冇事啦 ....... 又開開心心上來啦 ....
http://hk.youtube.com/watch?v=ydingPIMWsg
朋友

好囉..冇事:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 月影 於 21/1/2009 17:46 發表 查看引用來源

過年啦......有咩去處介紹呀 ??

引用:
原帖由 169394 於 2009-1-21 05:52 PM 發表
月月 好掛住你
你咪扮掛念我:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 sze167 於 2009-1-21 05:54 PM 發表

過年啦......有咩去處介紹呀 ??
我一向唔出街..所以這方面好笨:smile_13: :smile_13:

月影.......你幾時開POST

我只喜歡睇話劇..和朋友食飯...其他一啲唔識:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆