上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  6.0k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 02:25 PM 發表 查看引用來源

姐夫午安 :smile_38: :smile_38: ......大家姐where呀
去左和首首high tea
你叫我妹夫la

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-1-18 02:26 PM 發表 查看引用來源
琴琴和丙丙冇野:smile_47: :smile_47: 你信吾信:smile_46: :smile_47:
唔知喎

引用:
原帖由 米高肆零柒 於 2009-1-18 02:14 PM 發表 查看引用來源

完全唔係你諗法:smile_40:
咁我唔知呀.你自已寫出來呀.我已夠鐘出門口了.thank you各fd,我要在春光明媚的天氣.穿個漂亮地上街呀,bye bye.米高,tommy,姐夫peter, :smile_43:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-1-18 02:28 PM 發表 查看引用來源

唔知喎
但我一定信你和 kk 有野囉 :smile_46:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 02:28 PM 發表 查看引用來源

咁我唔知呀.你自已寫出來呀.我已夠鐘出門口了.thank you各fd,我要在春光明媚的天氣.穿個漂亮地上街呀,bye bye.米高,tommy,姐夫, :smile_43:
唔叫我既:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 02:28 PM 發表 查看引用來源

咁我唔知呀.你自已寫出來呀.我已夠鐘出門口了.thank you各fd,我要在春光明媚的天氣.穿個漂亮地上街呀,bye bye.米高,tommy,姐夫, :smile_43:
玩得開心D:smile_46: :smile_47:

我要走了,回來才回貼呀.我回個慢.唔好意思....一笑我踏步去呀bye bye祝大家愉快地過每天..........bye bye,thank 來蓉兒post

引用:
原帖由 winfishing 於 2009-1-18 02:30 PM 發表 查看引用來源
但我一定信你和 kk 有野囉 :smile_46:
你話有未有囉:smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 02:31 PM 發表 查看引用來源
我要走了,回來才回貼呀.我回個慢.唔好意思....一笑我踏步去呀bye bye祝大家愉快地過每天..........bye bye,thank 來蓉兒post
bye:smile_46:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-18 02:31 PM 發表 查看引用來源
唉............我都走呀:smile_38: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆