上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)14

收藏  |  訂閱
743  20.4k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-9 01:01 AM 發表 查看引用來源
樓主瞓左喇~:smile_27: 小天使也要教教豬啦~:smile_38: good night la ~:smile_40: 祝願大家好夢啊~
晚安,發個好夢呀。:smile_15:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-9 12:59 AM 發表 查看引用來源

Hi,寧靜。:smile_15:
嗨嗨...你好

早晨,各位。
:smile_15:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-9 11:31 AM 發表 查看引用來源
早晨,各位。
:smile_15:
hi....billy:smile_15:
午 安 各位......... 又 到 周 末.......陽 光 好 燦 爛.......

引用:
原帖由 寧靜心海 於 2009-1-9 12:42 AM 發表 查看引用來源
各位晚上好.....我放工啦
我 D 野 呢?? 唔 記 得 左 啦??:smile_13: :smile_39:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 12:26 PM 發表 查看引用來源

hi....billy:smile_15:
午 安 各位......... 又 到 周 末.......陽 光 好 燦 爛.......
聽日至係。

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-9 12:07 AM 發表 查看引用來源
Hi, All,
小天使明晚一收工就同朋友一齊去食Hagen Dazs雪糕~:smile_35: 係咪好正呢~  ...
半 夜 12 點 幾 黎 勾 人 條 蟲......簡 直 魔 鬼 啊............ :smile_47:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-1-9 12:29 PM 發表 查看引用來源

聽日至係。
係 聽 晚 掛??    做 ING 咩 啊??  

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-1-9 12:42 PM 發表 查看引用來源

係 聽 晚 掛??    做 ING 咩 啊??  
同你傾緊計。。。:smile_46:

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2009-1-9 12:45 AM 發表 查看引用來源

咩喎~:smile_13: 0既然係咁~:smile_43:小天使閃囉~ 等乜0野鬼:smile_29: 都返晒入0黎同你傾啦~
呢 度 有 幾 個 天 使 .......不 過 我 1 個 都 未 見 過 呢.......... :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆