上一頁下一頁
發新話題

思思小茶座(徵女孩)

收藏  |  訂閱
748  5.4k

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-7 04:18 AM 發表 查看引用來源

YES,我返放工都唔定時
係做咩工架?你以前唔鐘意屋企架?

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-7 04:19 發表 查看引用來源

係做咩工架?你以前唔鐘意屋企架?
我做物流文員,好多時都要跟單跟到好夜,屋企當然鐘意LA:smile_30:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-7 04:23 AM 發表 查看引用來源

我做物流文員,好多時都要跟單跟到好夜,屋企當然鐘意LA:smile_30:
唔係周街去派野果d呀....我覺得果d好辛苦..唔知有無出息..男仔黎講

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-7 04:26 AM 發表 查看引用來源

唔係周街去派野果d呀....我覺得果d好辛苦..唔知有無出息..男仔黎講
Hi早晨:smile_38:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-7 04:26 發表 查看引用來源

個D係跟車,我係坐寫字樓個D,叫人去派野就有我份

行行出狀員,男仔要有HEART,就做咩都唔係問題

不過好可惜,社會係只會依你GA身家黎定你GA成就:smile_30:

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-1-7 04:31 AM 發表 查看引用來源

Hi早晨:smile_38:
你係訓醒定未訓:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-7 04:32 AM 發表 查看引用來源

你係訓醒定未訓:smile_13::smile_13:
訓到扎醒左呀:smile_38:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-7 04:32 AM 發表 查看引用來源

不過好可惜,社會係只會依你GA身家黎定你GA成就:smile_30:
講得好有理:smile_13:

引用:
原帖由 思琳 於 2009-1-7 04:32 AM 發表 查看引用來源

社會係咁架啦...咩人都有....我都開始眼訓差唔多訓...5點度訓...希望聽日起身開機個網投汪開到...就唔使打電話了...再中多次就真係:smile_47::smile_47:
請你食飯...以家睇緊飲食版...好想食野:smile_47:

引用:
原帖由 wing22033 於 2009-1-7 04:37 AM 發表 查看引用來源

社會係咁架啦...咩人都有....我都開始眼訓差唔多訓...5點度訓...希望聽日起身開機個網投汪開到...就唔使打電話了...再中多次就真係:smile_47::smile_47:
請你食飯...以家睇緊飲食版...好想食野:smile_47:
我請妳:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆