上一頁下一頁
發新話題

CP真的那麼好~~~~~~~

收藏  |  訂閱
466  23.1k

欠下一身女兒債:smile_41:

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 05:00 PM 發表 查看引用來源

我就係明白先上黎講下
正如我前男友,對住佢大陸女朋友,得閒都會揾我打友誼波咁解
只是大陸咁多女人唔揀,偏偏要揾返我
甘可能你真系有你过人之处既,系床上,
可能要试过先知喽。。。

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 01:45 PM 發表 查看引用來源
我見各位ching都咁鍾意北上耍樂,而且成日沉船
香港真係揾唔到私家菜???
你們抱什麼心態呢???
因本人的前男友就係一去無回頭,而且重學人沉船
現在欠下一身債,CP真係咁大吸引力~~~~~
我諗你前男友係想要以前拍拖個種感覺啫!! cp 真係好多誘惑, 如果自我控制能力差的真係隨時沉, 少去為炒!!

引用:
原帖由 但願愛長久 於 2008-12-28 12:06 PM 發表

我諗你前男友係想要以前拍拖個種感覺啫!! cp 真係好多誘惑, 如果自我控制能力差的真係隨時沉, 少去為炒!!
同意牙師兄:smile_38: 其實成個GD省都系偶爾去吓當relax就算

引用:
原帖由 ~藏鏡人~ 於 2008-12-27 06:10 PM 發表 查看引用來源
你都知距當你痴鳩撚線點解唔狠心飛距仲比時間距:smile_39:
女人系有母爱架,楼主而家系想打救一个沉船的少年.....!!!

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 06:15 PM 發表 查看引用來源
我今晚搞生日PARTY
希望玩得開心D
补祝你happy birthday 先,希望大个女识念D啦。。。:smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 charlesd71 於 2008-12-27 02:16 PM 發表 查看引用來源
我在大陸生活了廿年, 事實上大陸女人比較溫柔D,  因為她們要求簡單, 香港女人多數要好多安全感,相處長久後, 好多計劃, 好多比較, 對男人做成壓力, 因此好多北上,不須付出太大賁任,加上大陸地方大, 吃喝玩樂比香港多元 ...
精 警 :smile_30:
HK gals 己 失 去 太 多.... They do not know what men wants and what men do not need...

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 06:15 PM 發表
我今晚搞生日PARTY
希望玩得開心D
have fun Sasa

引用:
原帖由 sasa_mak 於 2008-12-27 02:34 PM 發表 查看引用來源

你講得啱~~香港女人真係要好多安全感
但都係環境造成=大陸女人為錢可以出黎做一樣道理
if you need to spend 10k in China, you need to prepare to spend 30-50k for HK gals:smile_30:
要 money 無 國 界.......另外, HK gals do not want to have baby :smile_39: ,
Men in HK 無 嘢 好 留 戀 :smile_39:  

引用:
原帖由 who.are.u 於 2008-12-28 12:22 PM 發表

if you need to spend 10k in China, you need to prepare to spend 30-50k for HK gals:smile_30:
要 money 無 國 界.......另外, HK gals do not want to have baby :smile_39: ,
Men in HK 無 嘢 好 ...
exactly:smile_38: 內地gal好渴望生個baby even系未婚媽媽都吾mind:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆