上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)10

收藏  |  訂閱
726  18.5k

Support~!

Support~!
:smile_38:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-12 01:39 PM 發表 查看引用來源

各位放心, 只係年紀大, 有d老人病o者:smile_13:
應該問題不大, 係d關節唔係幾聽話,
可能要做埋物字療咁囉, 無事的
多謝你地咁緊張我
関節吾妥小事啫,吾係大問題一般都不用做手術,但係要做輕量運動強化佢,要多郁動咁:smile_38: :smile_38:

終於 上到啦....... :smile_39: :smile_42:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-12-12 06:40 PM 發表 查看引用來源
関節吾妥小事啫,吾係大問題一般都不用做手術,但係要做輕量運動強化佢,要多郁動咁:smile_38: :smile_38:
哦........我都無咩運動.......... :smile_19:

引用:
原帖由 Delight986 於 2008-12-12 05:39 PM 發表 查看引用來源
Support~!
:smile_38:
多謝!!!:smile_15:

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-12 04:04 PM 發表 查看引用來源
除夕夜真的有派對嗎?
而 家 仲 係 暫 定 係  聖誕 PARTY.........:smile_15:

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-12 02:41 PM 發表 查看引用來源

你倆位請放心啦, 從 2007 年 12 月開始, 我已經去塔門超過五次露營.

塔門有一間警察局, 就算有賊人打劫, 塔門是一個比長洲細小小的島, 完事後他都不知往那裡逃.

只不過最近聽說有小偷, 但相信只有小心點, ...
你 真 係 好 有 個 性......:smile_35:

引用:
原帖由 suzylsy 於 2008-12-12 02:51 PM 發表 查看引用來源

我都鐘意露營,不過唔會一個人去
2 個 人 你 就 得 啊????

引用:
原帖由 zing閃閃 於 2008-12-12 03:44 PM 發表 查看引用來源
066 午安
閃 左 去 邊 度......

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-12 01:39 PM 發表 查看引用來源

各位放心, 只係年紀大, 有d老人病o者:smile_13:
應該問題不大, 係d關節唔係幾聽話,
可能要做埋物字療咁囉, 無事的
多謝你地咁緊張我
阿 婆~~~~~~咁 就 要 乖 乖 地 啦 ........... :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆