上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)8

收藏  |  訂閱
730  18.1k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 10:09 PM 發表 查看引用來源

應該係小腸移動引至肛們不適....俗稱:大便:smile_30: :smile_30: :smile_43:
HI..... 回 虫....... :smile_19: :smile_43:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 22:13 發表

今次主題唔係單車+bbq 嗎?
想當年我踩住架...纖維玲.蝙蝠手制.響膠.....等等..幾咁型:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 10:19 PM 發表 查看引用來源

想當年我踩住架...纖維玲.蝙蝠手制.響膠.....等等..幾咁型:smile_30: :smile_30:
未見識過~~~

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 10:13 PM 發表 查看引用來源

今次主題唔係單車+bbq 嗎?
可以隨時變架 嘛..............可??? WILD PIG?:smile_34:

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 22:15 發表

咁鬥燒野食燒唔燶啦~
好..你燒比我食先....真係冇就你嬴:smile_35:
一係鬥邊個最早眼訓ar

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 10:19 PM 發表 查看引用來源

想當年??先生,今年2008年~~

引用:
原帖由 at123 於 2008-12-3 22:21 發表

未見識過~~~
應該係60年代..數一數..我都快49歲 :smile_30:

引用:

有 無 著 褲 架???:smile_43:

出席單車活動人士請注意: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

集合地點:
星期六2:00pm 火炭火車站B出口集合, 在火炭世紀租車, 踩去大埔, 5:00 前返到火炭還車。再搭車到大尾篤燒烤場。

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-3 10:22 PM 發表 查看引用來源

好..你燒比我食先....真係冇就你嬴:smile_35:
一係鬥邊個最早眼訓ar
我燒俾你食?
我驚你受唔起喎~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆