上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)7

收藏  |  訂閱
749  19.6k

Y E S :smile_35:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:27 發表

唔講.........................咁揾黎做咩? :smile_04:
哈....咁我點報答你好呢.....

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-11-28 10:30 PM 發表 查看引用來源
Y E S :smile_35:
傻 啦......唔 好 咁 啦......1 陣 又 要 俾 人 扣 晒 D 分 分........

1日 42分......你 .....係 得 既..........哈哈....... :smile_42:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:34 發表

傻 啦......唔 好 咁 啦......1 陣 又 要 俾 人 扣 晒 D 分 分........

1日 42分......你 .....係 得 既..........哈哈....... :smile_42:
我有個提意..等陣講你知..碌:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:31 PM 發表 查看引用來源

哈....咁我點報答你好呢.....
搞 到 我 又 要 LUM 野.........:smile_13:

loss the job, stay at home,
so...............:smile_45:

報到.........露絲瑪利做完尖返來喇~~~~:smile_15:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-28 10:36 PM 發表 查看引用來源

我有個提意..等陣講你知..碌:smile_35:
幾時啊???? 我 好 性 急架.....哈哈

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-28 22:40 發表

幾時啊???? 我 好 性 急架.....哈哈
急去wc先......記得冲水

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2008-11-28 10:37 PM 發表 查看引用來源
loss the job, stay at home,
so...............:smile_45:
邊種JOB??
我都就黎LOSS 啦.........:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆