上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)4

收藏  |  訂閱
747  19.5k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 23:03 發表

哈哈哈........又 日 文.......
no no:smile_42: .....純廣東話:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 11:04 PM 發表 查看引用來源

你又知...我上個月脫左隻智慧牙..辛苦左一個月:')
我 唔 知 啵,見 你 咁 既 樣....唔 似 脫 左 嘍.....哈哈 :smile_39:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-12 23:05 發表
Hi all
野豬...:smile_15: ..hi

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-12 11:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: .......男人都岩咩....:smile_30:
我男女通殺~:smile_04: 唔係浪得去名ga我

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 23:08 發表

我 唔 知 啵,見 你 咁 既 樣....唔 似 脫 左 嘍.....哈哈 :smile_39:
食左一個星期消炎消腫藥更係啦....

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-12 11:05 PM 發表 查看引用來源
Hi all
hi~

引用:
原帖由 國士血雙 於 2008-11-12 11:06 PM 發表 查看引用來源
我上年脫晒4隻:smile_29:
我......脫 到 唔 記 得....係 咪可 以大 你  ?? :smile_40:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-12 23:10 發表

我......脫 到 唔 記 得....係 咪可 以大 你  ?? :smile_40:
吾怪得見你笑成日...... <-------咁啦:smile_43:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-12 11:05 PM 發表 查看引用來源
Hi all
又 去 邊 WET 來??:smile_04:

引用:
原帖由 國士血雙 於 2008-11-12 23:09 發表
我男女通殺~:smile_04: 唔係浪得去名ga我
好彩吾係通插ja :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆