上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【73】

收藏  |  訂閱
743  7.0k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 08:04 PM 發表 查看引用來源
你唔好用個洗字...............要話拜訪................或者應徵......................洗....................係禁語
禾去支持下大家:smile_44: 好有誠意:smile_44: :smile_44: :smile_44: 咩洗衣店禾唔明

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-11-7 08:08 PM 發表 查看引用來源
禾去支持下大家:smile_44: 好有誠意:smile_44: :smile_44: :smile_44: 咩洗衣店禾唔明
由於你用詞欠當囉

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 08:10 PM 發表 查看引用來源
由於你用詞欠當囉
咁要點講:smile_41: :smile_41: :smile_41: 你文學咁高:smile_15: :smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 笑三笑 於 2008-11-7 08:15 PM 發表 查看引用來源
咁要點講:smile_41: :smile_41: :smile_41: 你文學咁高:smile_15: :smile_15: :smile_15:
唔關事高低.............有啲野要避,..............須知................洗版係犯例,咁唔好用個洗字囉...............呢啲字版主好敏感架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 08:21 PM 發表 查看引用來源
唔關事高低.............有啲野要避,..............須知................洗版係犯例,咁唔好用個洗字囉...............呢啲字版主好敏感架
版主有佢咁原則,你又唔好怪佢地

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 07:35 PM 發表 查看引用來源
工作時間不宜太長...............長了會厭惡
今日一共打咗超過30個電話黎 我一個都無接

引用:
原帖由 win1029 於 2008-11-7 08:26 PM 發表 查看引用來源

今日一共打咗超過30個電話黎 我一個都無接
你應該接..............
第一,可能人地關心你
第二,要面對,講清楚
第三,避不了多少天

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 08:30 PM 發表 查看引用來源
你應該接..............
第一,可能人地關心你
第二,要面對,講清楚
第三,避不了多少天
接,我一定心軟 我唔想返去喎做到我身心都疲累喇

引用:
原帖由 win1029 於 2008-11-7 08:32 PM 發表 查看引用來源

接,我一定心軟 我唔想返去喎做到我身心都疲累喇
唔好心軟................學會說不

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-11-7 08:40 PM 發表 查看引用來源
唔好心軟................學會說不
我實唔夠佢講:smile_42: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆