上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【69】

收藏  |  訂閱
738  4.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 1/11/2008 14:31 發表 查看引用來源
其實我講嘅咩咩咩同你諗嘅咩咩咩都係同一樣嘅咩咩咩
至於人地諗嘅咩咩咩我就好難知佢諗緊咩咩咩啦
不過點都好咩咩咩就係咩咩咩
咁你又點知我既咩咩咩同你既咩咩咩
都係同一樣既咩咩咩咁咩咩咩既
人地既咩咩咩點解你又好難知佢諗緊咩咩咩
又會知我既咩咩咩係咩咩咩咁咩咩咩既
咁你又點知咩咩咩都係同一樣既咩咩咩咁咩咩咩既

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:30 PM 發表 查看引用來源

要問首首先知喎..............
首首~~~~~~ :smile_38: :smile_38:
點解要問佢呢??
問你唔得架咩??

引用:
原帖由 croom 於 2008-11-1 02:29 PM 發表 查看引用來源

咁洗唔洗放狗?
放狗咬J

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 1/11/2008 14:31 發表 查看引用來源
咁妳一定讀好多書喇 , 或者而家係做緊醫生 , 律師
錯................只係因為我冇得貪啫 :smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2008-11-1 02:30 PM 發表 查看引用來源
你長氣 d 耐 d 好過啦
要勁.........抽嘛

引用:
原帖由 驀然回首 於 1/11/2008 14:33 發表 查看引用來源
或者有呢
我唔信...........埋黎叫細雨俾你托托先丫

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:30 PM 發表 查看引用來源

要問首首先知喎..............
首首~~~~~~ :smile_38: :smile_38:
我..............量力而為啦

引用:
原帖由 croom 於 1/11/2008 14:34 發表 查看引用來源

點解要問佢呢??
問你唔得架咩??
咁厘條野係佢架嘛,關我咩事喎............:smile_13: :smile_13:
:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-11-1 02:31 PM 發表 查看引用來源

邊度邊度,等我劏左佢先........... :smile_47: :smile_47:
妳呀媽話放下屠刀呀

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2008-11-1 02:32 PM 發表 查看引用來源
人地話夠咪得囉
但係我驚佢..貪得無厭播.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆