上一頁下一頁
發新話題

♡徵人加入蟲蟲突公隊愛回家株式會社♡(Part351)

收藏  |  訂閱
752  4.3k

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-21 09:52 AM 發表 查看引用來源

kevin 哥仔早
蟲may妹~~今日敢早既~~

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 09:50 AM 發表 查看引用來源

差哥早~~
hello~kevin仔~好9冇見~

炒燶外匯 中信勁蝕150億
市值300多億元的藍籌股中信泰富(267)自動引爆大型虧損,由於買下大量高槓桿的「外匯accumulator(槓桿式外匯合約)」對沖澳元,但因澳元近月急速貶值,令中信勁蝕150億,但主席榮智健稱對投資毫不知情...

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 09:52 AM 發表 查看引用來源

蟲may妹~~今日敢早既~~
我日日都係差吾多時間 ka la :smile_13:

要番工ma :smile_13:

引用:
原帖由 巴斯克分離份子 於 2008-10-21 09:52 AM 發表 查看引用來源

hello~kevin仔~好9冇見~
係喎~差哥近來點呀~~

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-21 09:52 AM 發表
市值300多億元的藍籌股中信泰富(267)自動引爆大型虧損,由於買下大量高槓桿的「外匯accumulator(槓桿式外匯合約)」對沖澳元,但因澳元近月急速貶值,令中信勁蝕150億,但主席榮智 ...
榮生:smile_39: 不知所謂
我永遠唔會買中信系d野:smile_45:

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-21 09:52 AM 發表 查看引用來源
市值300多億元的藍籌股中信泰富(267)自動引爆大型虧損,由於買下大量高槓桿的「外匯accumulator(槓桿式外匯合約)」對沖澳元,但因澳元近月急速貶值,令中信勁蝕150億,但主席榮智 ...
真係~超低能~勁攪笑~當HK人係白痴~

引用:
我打死都唔信條友唔知情lor~~

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-21 09:50 AM 發表 查看引用來源

姐姐早 :smile_38:
今日心情好好bor.............

引用:
原帖由 蟲蟲MayMay 於 2008-10-21 09:53 AM 發表 查看引用來源

我日日都係差吾多時間 ka la :smile_13:

要番工ma :smile_13:
係咩~~呢排少上黎~~所以唔知添~~sor ar~~:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆