上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(PART55)

收藏  |  訂閱
746  7.7k

引用:
原帖由 lmw2005 於 2008-10-21 04:16 PM 發表 查看引用來源

你果d,好唔穩定咩:smile_34:

又唔見你請我:smile_45:
敢我睇機仔會唔穩定得去邊呀~~只要唔係human fault~~基本上坐係度就ok la~~~

敢你又唔岩啦~~請食飯不扭都係d高人工既人做架啦~~~

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 04:17 PM 發表 查看引用來源

敢我睇機仔會唔穩定得去邊呀~~只要唔係human fault~~基本上坐係度就ok la~~~

敢你又唔岩啦~~請食飯不扭都係d高人工既人做架啦~~~
咁咪好正:smile_40:

你剩係請女食飯,又唔請我喎:smile_34: :smile_42:

引用:
原帖由 lmw2005 於 2008-10-21 04:19 PM 發表 查看引用來源

咁咪好正:smile_40:

你剩係請女食飯,又唔請我喎:smile_34: :smile_42:
有幾正呀~~有起事上黎就麻煩啦~~~

同埋我呢度d機遠至p1近就p4 ~~

p1個d有東瓜豆腐個時就真係有苦自己知啦~~~

我幾時只有請女先~~唔好亂講好喎~~

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 04:21 PM 發表 查看引用來源

有幾正呀~~有起事上黎就麻煩啦~~~

同埋我呢度d機遠至p1近就p4 ~~

p1個d有東瓜豆腐個時就真係有苦自己知啦~~~

我幾時只有請女先~~唔好亂講好喎~~
出下街唔好咩:smile_34: :smile_40:

你都無請過我就知啦:smile_45:

引用:
原帖由 lmw2005 於 2008-10-21 04:23 PM 發表 查看引用來源

出下街唔好咩:smile_34: :smile_40:

你都無請過我就知啦:smile_45:
敢唔係成日都有得出街架~~好多機都係返自己呢邊~~~

有得出街個時就真係好好彩啦~~~

你都好似無請過我喎~~~:smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 04:24 PM 發表 查看引用來源

敢唔係成日都有得出街架~~好多機都係返自己呢邊~~~

有得出街個時就真係好好彩啦~~~

你都好似無請過我喎~~~:smile_45::smile_45::smile_45:
你唔係耐唔耐都要出街咩:smile_40:

我請你唔起:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 lmw2005 於 2008-10-21 04:28 PM 發表 查看引用來源

你唔係耐唔耐都要出街咩:smile_40:

我請你唔起:smile_13: :smile_30:
o...係呀~~出去都係做d小事je~~

做下backup 個類小事之嘛~~

你點會請我唔起呀~~:smile_45::smile_45::smile_45:

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 04:29 PM 發表 查看引用來源

o...係呀~~出去都係做d小事je~~

做下backup 個類小事之嘛~~

你點會請我唔起呀~~:smile_45::smile_45::smile_45:
出街咪好好,又可以去蛇下:smile_40:

好難先請得郁你:smile_38: :smile_39:

引用:
原帖由 lmw2005 於 2008-10-21 04:30 PM 發表 查看引用來源

出街咪好好,又可以去蛇下:smile_40:

好難先請得郁你:smile_38: :smile_39:
哈~~一時時啦~~有時出左街又要搵人救命個時又無救就大件事啦~~

你有心請實請到既~~

引用:
原帖由 kevincyk 於 2008-10-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

哈~~一時時啦~~有時出左街又要搵人救命個時又無救就大件事啦~~

你有心請實請到既~~
d人唔理你呀:smile_34:

睇下咩情況啦:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆