上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【43】

收藏  |  訂閱
737  3.7k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 08:47 AM 發表
咁就係...................反正屎同屁一樣臭
咁我又未認真研究過wor..

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-24 08:50 AM 發表 查看引用來源
而家點處理呢
個日就剪左Lar
等到衣家死得Lar

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-24 08:34 AM 發表 查看引用來源

好似話呢隻茶葉係要生到咁高先摘得架..由此而得名..
雨前係指每年正月「雨水」個節令前咁解

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-24 08:50 AM 發表 查看引用來源

咁我又未認真研究過wor..
C会臭D
因為気体会散
固体0吾会:smile_34:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-9-23 16:50 發表
而家點處理呢
搏佢個計劃唔通過囉﹐  又爆煲過  :smile_19:  :smile_19:

講真﹐  我就唔係好 happy 佢用我交埋交埋 D  稅去救市  :smile_19:  :smile_19:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-9-24 08:49 AM 發表

你 D 地理常識有我既水準  
客氣.. ... 我有個朋友話去開LA黎toronto探下我..我話好呀..咁就累拒洗多千五蚊美金

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-9-23 16:48 發表

傻啦...櫻桃樹同木瓜樹都好高既
呵,   學倒野﹐  生物課。     

甘提子呢??  

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-9-24 08:54 AM 發表 查看引用來源

搏佢個計劃唔通過囉﹐  又爆煲過  :smile_19:  :smile_19:

講真﹐  我就唔係好 happy 佢用我交埋交埋 D  稅去救市  :smile_19:  :smile_19:
我覚得会通過
問題系
再黎多間就真系0吾印銀紙0吾得LarBOR

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-9-24 08:41 AM 發表 查看引用來源

講真﹐  真係攪唔清邊個係雨前龍井﹐  邊個係乳前龍井
杭州出龍井荼...............有個龍井寺.......龍井泉...............

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-9-24 08:55 AM 發表 查看引用來源

呵,   學倒野﹐  生物課。     

甘提子呢??  
我中意食麗支:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆