上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏(不論男女)..24歲以上..型仔靚女快d入黎la(part 23)

收藏  |  訂閱
740  6.1k

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-9-13 05:58 PM 發表 查看引用來源
hi...我叫Monica但我都係叫阿盈:smile_40:
nice to meet u.....得閒就黎多d la^^

引用:
原帖由 yoyoball 於 2008-9-13 05:57 PM 發表 查看引用來源

係lor....仲咩唔正正識識搵返個
我唔係一個CLEVER人 跟我一起會好辛苦的 !

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-13 06:03 PM 發表 查看引用來源

nice to meet u.....得閒就黎多d la^^
好呀...你地冇出街呀:smile_41:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-13 06:01 PM 發表 查看引用來源

佢話我 : 個個都咁講 咁個個都要開電腦房比佢呀?

我心諗: 你最好唔好做 ! AM大晒呀 ? 

呢件事之後我每做一件可能要關佢事既野 我都盡可能唔鬼痳煩佢..

不過我個人唔鍾意同人咁拗 廢事 ...
好彩我無遇到呢d人jei.....
打份工jei, 使mug受呢d氣....

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-13 05:58 PM 發表 查看引用來源

唉....真係唔知邊句真....
一時又話自己乖
乖仔都要玩架 !!!!!!!

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-9-13 06:03 PM 發表 查看引用來源

我唔係一個CLEVER人 跟我一起會好辛苦的 !
唔clever唔緊要, 搵個比你更唔clever既人咪得lor...
你咁諗發真係想成世一個人??

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-9-13 05:58 PM 發表 查看引用來源
hi...我叫Monica但我都係叫阿盈:smile_40:
張相係咪你黎架

好索呀!

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2008-9-13 05:59 PM 發表 查看引用來源
係呀...3隻lor
3隻呀... 會唔會太多太難照顧架??

引用:
原帖由 cool_la_la_ying 於 2008-9-13 06:03 PM 發表 查看引用來源

盈天使,我要探熱..我要去廁所..:smile_40:

各位下次再傾, 出街喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆