上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.4k

引用:
原帖由 paulng 於 2008-11-18 12:53 PM 發表 查看引用來源

我就打左成4-5支針, 打果時好鬼痛, 藥力一到就冇晒感覺,醫生做緊咩我都唔知, 不過做完一個鐘左右以已經有返感覺同痛, 我就十日扯都有d痛, 12日開始至而家點扯都唔痛喎又, 而家最難頂係痕同埋著底褲仲係唔慣囉!
我好你好多,我只是有四晚係因為半夜扯痛而醒
其餘冇痛...好快冇腫

我想問下你地......半夜痛醒咁點ar......都忍到??? 另外.....有bro話做完重去行街.......咁個頭唔會磨到underwear咩????超sensitive痛wor

引用:
原帖由 et_monster 於 2008-11-18 09:20 PM 發表 查看引用來源
我想問下你地......半夜痛醒咁點ar......都忍到??? 另外.....有bro話做完重去行街.......咁個頭唔會磨到underwear咩????超sensitive痛wor
係痛呀...咪痛醒羅...
其餘我就冇咩問題

唔係有藥開俾你, 食左就令你扯唔起架咩?

引用:
原帖由 pking 於 2008-11-19 01:40 PM 發表 查看引用來源
醫生只係比d消炎同止痛藥, 淨係會叫你唔好咁興奮, 一切就睇自己既意志力!! 我第一晚手術後, 半夜急尿就扯左, 攪到張床成灘血, 之後就冇流過血啦!

引用:
原帖由 pking 於 2008-11-19 01:40 PM 發表 查看引用來源
冇架,得維他命
我好似扯左三四晚之後就冇痛啦

仲有第一晚訓得唔好

引用:
原帖由 paulng 於 2008-11-19 02:21 PM 發表 查看引用來源

醫生只係比d消炎同止痛藥, 淨係會叫你唔好咁興奮, 一切就睇自己既意志力!! 我第一晚手術後, 半夜急尿就扯左, 攪到張床成灘血, 之後就冇流過血啦!
你咁唔好彩
我就冇咁既情況出現

不過半夜扯好似係正常反應.冇得避免:smile_42:

聽人講可以要求doctor開d female hormone比你....等你無晒性趣.....無咁易扯.....佢會開ma???

引用:
原帖由 et_monster 於 2008-11-19 07:34 PM 發表 查看引用來源
聽人講可以要求doctor開d female hormone比你....等你無晒性趣.....無咁易扯.....佢會開ma???
你可以要求...不過我覺得唔需要

其實最難捱都係頭一兩個week, 消左腫同龜頭換皮後, 就好舒服,感覺同冇割時一樣, 而家仲好個頭掂慣左,唔易刺激.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆