上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記2

收藏  |  訂閱
750  41.8k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:02 發表

thank 等我搵日假期去試下先
八仙嶺日頭行好累, 夜晚行好清涼,唔累架.但落山段最好等天光先落啦,太斜

但日頭除晒行就可以晒, 夜晚除晒行, 會唔會太凍 / 太多蚊針 :smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-5-3 03:04 PM 發表

但日頭除晒行就可以晒, 夜晚除晒行, 會唔會太凍 / 太多蚊針 :smile_13::smile_13:
唔會最近去啦, 落完雨後最多蚊既

start hot la

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 03:00 PM 發表
see u minisandy

hello kz1307

kingsbar2006:
你未走咩?

係度討論盡量唔使打招呼啦,唔係好快又要開新thread
未走.......快了.........你著衫張相係好D喎:smile_13:

agree :smile_38:

引用:
原帖由 Buzzlightyearvv 於 2008-5-3 03:07 PM 發表
start hot la
最慘係潮濕, 不過香港都一度度多蚊既, 有冇上過港島雙崗山? 果度都試過1次,成晚完全冇人路過架

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:06 發表

以前去西貢果度, 呢頭除晒衫果頭成身噴晒蚊怕水, 都有咬到一兩粒
好在隻味都唔算難聞咋 :smile_40:

有冇人去過東龍島??????

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 15:06 發表

咁梗係架啦, 但黎緊都想搵機會去行, 甚至晒 :smile_44::smile_44:

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-5-3 03:09 PM 發表

最慘係潮濕, 不過香港都一度度多蚊既, 有冇上過港島雙崗山? 果度都試過1次,成晚完全冇人路過架
雙崗山  no ar

how about 'more sing lang'?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆