上一頁下一頁
發新話題

終於係佢生日同五十路家姐(我朋友)玩咗3p🤫🤭

收藏  |  訂閱
794  205.6k

三四十歲嘅成熟,好玩好多,雖則家姐夠淫,但係成五十路.......
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-17 21:15 發表 查看引用來源

如果你鍾意成熟嘅,你應該想同家姐屌多啲

你老婆返工啲衫好正......

唔知點解著得皮裙嘅都係淫底,我都成日買畀我老婆著
引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-17 21:22 發表 查看引用來源
我老婆返工都打扮好成熟㗎,你又點睇?
下面嗰張係我老婆

附件

photo (1).JPG (595.18 KB)

photo (1).JPG

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-17 22:56 發表 查看引用來源
三四十歲嘅成熟,好玩好多,雖則家姐夠淫,但係成五十路.......
小弟比較雜食,反正又唔係同對方做人世。
若果條女保養得好,
有波有蘿腰唔太粗,樣又唔太差,
即使50路嘅淫娃,小弟都食得落㗎。。。,😆😁🤭

引用:
原帖由 thomasC123 於 2024-6-17 21:18 發表 查看引用來源
我覺得家姐分分鐘可以係無咩人既地方挑逗佢。。。去暗角打車輪。。。呢d...
你咁鍾意家姐,出張佢對腳畀你睇下
佢喺深圳影嘅,之前我出過一張佢同一張上身
佢對自己對腳好有自信雖然佢矮啲,不過呢張應該係執過

附件

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-17 21:57 發表 查看引用來源

我地尼班食唔到好嘢嘅,
有機會,呀家姐尼條菜,
粗粗地都食咗先啦。。。
如果你啱佢眼緣點食都得
佢最緊要男人滿足到佢性慾🤭🤭

引用:
原帖由 hz3331 於 2024-6-17 23:02 發表 查看引用來源
唔知點解著得皮裙嘅都係淫底,我都成日買畀我老婆著
阿嫂好正呀👍🏻我老婆都好鍾意著皮裙黑絲,都係師兄你所講嘅淫底

附件

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-6-17 22:56 發表 查看引用來源
咁樣屌一個50路又真係另外一種感覺同風味嘅我之前都未屌過一個年紀畀我大嘅女人

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-6-17 23:04 發表 查看引用來源

小弟比較雜食,反正又唔係同對方做人世。
若果條女保養得好,
有波有蘿腰唔太粗,樣又唔太差,
即使50路嘅淫娃,小弟都食得落㗎。。。,😆😁🤭 ...
咁真心講,純粹用屌閪嘅角度,家姐除咗係年紀大啲啫,身材,副偈,甚至佢妹妹都唔係太差嘅,再配合埋夠曬淫蕩多水多汁屌得過嘅🤭🤭唔係我都唔會屌佢啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 00:03 發表 查看引用來源

如果你啱佢眼緣點食都得
佢最緊要男人滿足到佢性慾🤭🤭
啱佢眼緣點食都得

女追男, 隔層紗...,
有波有蘿, 又唔係大肚腩嘅嘅女人,
淫娃只要個樣唔係衰到底, 佢 肯張開對腳, 好多男人都屌咗佢隻閪先啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-6-18 00:10 發表 查看引用來源

咁真心講,純粹用屌閪嘅角度,家姐除咗係年紀大啲啫,身材,副偈,甚至佢妹妹都唔係太差嘅,再配合埋夠曬淫蕩多水多汁屌得過嘅🤭🤭唔係我都唔會屌佢啦 ...
家姐隻閪夠熟,
真正多水多汁,
屌閪...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆