上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.3k

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-2 08:44 PM 發表

c兄你咁失策,將目標相放上來真係九死一生:smile_27:
所以我剛剛搞好可以食的QQ﹐一句說話也不敢提了

引用:
原帖由 wataru 於 2008-9-3 12:39 PM 發表 查看引用來源

所以我剛剛搞好可以食的QQ﹐一句說話也不敢提了
唔提是應該啦,如果又中25招就枉費心機了:smile_40:
幸好我到現在都未中過25那渣招,可能我溝QQ恐龍無人溝:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-3 14:36 發表 查看引用來源

唔提是應該啦,如果又中25招就枉費心機了:smile_40:
幸好我到現在都未中過25那渣招,可能我溝QQ恐龍無人溝:smile_30: :smile_30:
講笑.咩...龍師兄不嬲係信心保証喎:smile_46:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-9-3 03:39 PM 發表 查看引用來源

講笑.咩...龍師兄不嬲係信心保証喎:smile_46:  
我保証是條超級大恐龍:smile_30: :smile_30:

我對某個25仔Q號落左降頭睇下會唔會上來求救先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-3 19:40 發表 查看引用來源

我保証是條超級大恐龍:smile_30: :smile_30:

我對某個25仔Q號落左降頭睇下會唔會上來求救先:smile_30: :smile_30:
落左啲乜野降先~

引用:
原帖由 ox9 於 2008-9-4 00:06 發表 查看引用來源

落左啲乜野降先~
阿 姐 降 定 家 瑛 降

引用:
原帖由 ox9 於 2008-9-4 12:06 AM 發表 查看引用來源

落左啲乜野降先~

令佢QQ上唔到線:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-5 06:44 AM 發表

呢一個降真系好毒呀﹗﹗﹗:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 龍龍~ 於 2008-9-5 06:44 發表 查看引用來源

有咁狠毒既招式....

hihi....

bybebye......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆