上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 09:36 AM 發表
星期六,日都要返工,今日 Check Iso ,:smile_39: :smile_42: 下晝唔會見到我,不如講吓呢兩日假期做也嘢:smile_38: :smile_42:
早晨:smile_38:
decemmeimei  我唔小心 delete  你send 俾我PM:smile_41:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-4-28 09:35 AM 發表

樓主;

早  你就係花姐呀!
你張相影得幾靚,
構圖及條裙之配搭....
你個胸托得幾廷,
但敗筆在你面向右邊,
現咗嘴邊之紋,
女人真實年齡,
可以從面部、頸及手背.....
如實反影.
Sorry!
晨早 ...
你又幾指細喎,成個"精探"咁,:smile_30:
不過...張相真係樓主嚟架???:smile_14:

早晨呀小花~

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-28 09:36 AM 發表
星期六,日都要返工,今日 Check Iso ,:smile_39: :smile_42: 下晝唔會見到我,不如講吓呢兩日假期做也嘢:smile_38: :smile_42:
其實呢兩日都無乜o野做!因為有d特別事情發生左..............:smile_39:
尋晚先約左bf 陪我一齊食餐飯咋............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:44 AM 發表

其實呢兩日都無乜o野做!因為有d特別事情發生左..............:smile_39:
尋晚先約左bf 陪我一齊食餐飯咋............
有幾特別先~

引用:
原帖由 jumboleung 於 2008-4-28 09:35 AM 發表

樓主;

早  你就係花姐呀!
你張相影得幾靚,
構圖及條裙之配搭....
你個胸托得幾廷,
但敗筆在你面向右邊,
現咗嘴邊之紋,
女人真實年齡,
可以從面部、頸及手背.....
如實反影.
Sorry!
晨早 ...
我都公開左我既年齡啦!我無話自己係後生女喎..............:smile_39:

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-28 09:44 AM 發表

有幾特別先~
係唔開心既事!唔好講啦...............:smile_39:
唔想影向大家既心情!

回覆 #321 meibbq 的帖子

你由 P.18 #266開始睇你就得啦:smile_38:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-28 09:47 AM 發表

係唔開心既事!唔好講啦...............:smile_39:
唔想影向大家既心情!
如果需要幫忙除時可以同我地傾下架~

引用:
原帖由 cyber-andy 於 2008-4-28 09:49 AM 發表

如果需要幫忙除時可以同我地傾下架~
無乜o野!多謝你地既關心.............
亦同時希望大家可以珍惜眼前人!包括所有朋友親人!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆