上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.6k

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-16 10:59 發表

thanks buddy

should be "EJACULATION'
於呀威路琴.

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-16 11:41 AM 發表

於呀威路琴.
多謝兩位高人指點!又識多一個字啦!:smile_38:
都話你心水清啲啦!不過我覺得兩個字都可以用!
你係咪想講 you're welcome 呢?今舖我識啦!叻唔叻呢!:smile_30:

引用:
原帖由 46HKMan 於 2008-8-15 04:11 PM 發表

so u went with her to china again ?

lucky man
係呀!:smile_38:
我打中文都唔係叻你好多架咋!所以份 report 可能要過多兩日先打到出嚟!

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-15 03:24 PM 發表

肥妹仔怕左我呀!:smile_39:
次次我覆完佢,佢就唔見人o架啦!:smile_13:
咁你覺得佢怕咗你乜嘢先?:smile_41:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-16 13:02 發表

多謝兩位高人指點!又識多一個字啦!:smile_38:
都話你心水清啲啦!不過我覺得兩個字都可以用!
你係咪想講 you're welcome 呢?今舖我識啦!叻唔叻呢!:smile_30:
唔只係醒,直情冇得頂!:smile_30:
不過我D英文又係直情差到冇得頂!:smile_39:
我睇呀46HKMAN師兄D回覆,:smile_14:
我要續個字查字典添呀!
所以呀46HKMAN師兄,
拍硬當你唔好一次過回咁多好嗎?:smile_15:
唔係我讀書時既陰影又走返出黎啦!:smile_27:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-8-16 13:09 發表

咁你覺得佢怕咗你乜嘢先?:smile_41:
就係.........我都唔知乜嘢先至死!

不過可能佢真係想Keep左Fit先,
再用無敵可愛妹妹仔既身份先再出現!:smile_47:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-8-16 02:01 PM 發表

就係.........我都唔知乜嘢先至死!

不過可能佢真係想Keep左Fit先,
再用無敵可愛妹妹仔既身份先再出現!:smile_47:
死啦......都唔知係咪唔鍾意我哋叫佢做肥妹仔呢?
都話你掂架啦!一於以後改口叫無敵可愛妹妹仔啦!
tofu__cc 聽到嗎?:smile_38:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-8-15 02:38 PM 發表
呀飛哥淨係睇就梗係講得arm啦!
我唔同喎,我同你哋有左感情喎!
如果上次係假既,你哋即係(希片)我既感情

我只係想講,試過河仔嘅八吋巨物!
感覺就是沒完沒了!:smile_13: :smile_1 ...
已經試過好幾次了!完了嗎?:smile_22:

已經試過好幾次了!完了嗎?:smile_22:

我就當然唔想完啦....
唔係嘅話都唔知邊個可以止我啲...... :smile_39: :smile_39: :smile_39:

:smile_39: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆