上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.9k

引用:
原帖由 新阿布 於 2007-11-29 10:25 PM 發表

仲好講~你一早講咁多女我就唔帶老板黎
佢而家成講話"知你點解咁鐘意去勇度玩~~緊係啦~佢咁多女......":smile_27: :smile_27: :smile_27:
coco電話打極唔通:smile_39: :smile_39:
d女我一個都無叫, 係joey叫 :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-11-29 10:23 PM 發表

不過做AUDIT的DEPRECIATION大過ACCOUNT好多呢:smile_45:
係架咩? :smile_14:

哦....去番y bar呀.....!!!
都ok啦...上次都無乜點玩,今次去個舞池玩下先..cc...

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-30 03:57 AM 發表

係架咩? :smile_14:
你唔覺我比實際年齡老咩:smile_41:

引用:
原帖由 mandyhk2002 於 2007-11-30 11:33 PM 發表

你唔覺我比實際年齡老咩:smile_41:
我都唔知你幾多歲, 你唔介意就同我講啦~ pm都得架, 哈哈

引用:
原帖由 evil833 於 2007-11-30 09:35 PM 發表
哦....去番y bar呀.....!!!
都ok啦...上次都無乜點玩,今次去個舞池玩下先..cc...
呢排好忙, 聽日收工一次call齊你地 :smile_38:

倩信, paul~ 呢幾晚我無時間call你地, 唔好意思! 聽日一定會call你地 :smile_34:

紅爺 , 好少見你咁夜喎:smile_38:

今晚見啦喂!! :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-12-1 12:21 AM 發表

我都唔知你幾多歲, 你唔介意就同我講啦~ pm都得架, 哈哈
收PM:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆