上一頁下一頁
發新話題

溢泉桑拿

收藏  |  訂閱
424  122.0k

邊個係亞君? 我只應樣無記其它人名
另外門口有個新來的小姐其實個樣唔錯, 不過好cool

thanks

引用:
原帖由 whoops 於 2008-6-18 10:37 PM 發表
自強兄, 20真的回巢, 係超大波同都幾靚女嗰個, 我兩個月前都吊咗一鑊, 佢話依家係 36F, 對奶係堅, 一手不能盡 jar
Please help to re-confirm #20 is come back?

thanks brother

引用:
原帖由 henry1328 於 2008-6-20 11:03 AM 發表

Please help to re-confirm #20 is come back?

thanks brother
前日打過上去, 經理話 20 應該唔會再返來.

引用:
原帖由 nadaman 於 2008-6-20 12:34 PM 發表

前日打過上去, 經理話 20 應該唔會再返來.
nadaman師兄好耐冇見你上來了, 近來有冇去溢泉玩呀?

thank for share

thank for share

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-22 01:21 PM 發表

小弟都好耐無上過去lu , 可能感覺有d悶

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2008-6-22 01:21 PM 發表

我搵開既 6仔成日都玩失蹤 , 你地講既大波 20 未試過就走左 , 新囡又唔係好願試 .
耐唔耐去下澳門D-1咁咯 .....
北角嘉記重新開章 (其實都一段時間LU) , 反而想去試試 ,唔知有冇C-HING 去過呢 ?

有無最新9仔報告,有c兄說幾大波,本人今週往深圳疏乎,無時間去溢泉,想深一層,深圳囡囡一般年輕一點,而最重要的是服務態度較好,自己也不自覺地少了去溢泉,難怪人人說香港已死。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆