上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 11:41 PM 發表

邊有呀,未一樣係到蝦我~~~
2個都係到蝦我

耍花槍....

引用:
原帖由 SEN.AKIS 於 2007-9-17 11:51 PM 發表

2個都係到蝦我

耍花槍....
喂喂喂,唔好亂講野呀。人地以為真既話無人追我架拉:smile_39:

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 11:49 PM 發表

唉...心情好返就唔識人囉。打完齋唔要和尚我明點 解囉~~
冇d 咁既事:smile_34:

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-17 11:53 PM 發表

冇d 咁既事:smile_34:
開眼講大話,帶黑超都無用架拉

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 11:53 PM 發表

喂喂喂,唔好亂講野呀。人地以為真既話無人追我架拉:smile_39:
等人追咁好

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 11:54 PM 發表

開眼講大話,帶黑超都無用架拉
:smile_14:  <-- 我對眼係咪好大呢

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-17 11:56 PM 發表

等人追咁好
係呀,等一 個唔使哄既女仔追我呀~~哈哈哈

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-17 11:58 PM 發表

係呀,等一 個唔使哄既女仔追我呀~~哈哈哈
:smile_39:  妄想:smile_34:

樓主最後衡"廁"喇!

我今次第一次係呢個新post發貼嫁
好難得我撞到樓主yoyo姐未off喎
唔知樓主重記唔記得我呢?!:smile_39:
不過記唔記得都唔重要......  原來樓主同yoyo姐咁熟嫁.....呵呵(打情罵悄)唔好鬧我呀!
我連功課都放低左呀...係咪好好呢......咁橕你......
好唔想咁快又ending呀.....一定唔會係good ending
唉!我覺得呢個真人真事實在太感人同太難想像喇
全部野都估佢唔到......
由最初樓主遇到cindy, 令到佢冇自殺到
跟住到sandy出現.....同埋sara嘅出現
到家下估都估唔到sara同cindy原來唔係親姊妹
重有樓主心目中嘅女神cindy竟然患埋絕症
不過當然我都希望最後大家都冇事啦 一齊開開心心咁生活
十足十電視嘅情節...不過最關鍵不在於電視情節果到
係個咁令人感人肺腑嘅事情竟然係可以發生得到
而且重要係係香港呢個彈丸之地度發生
實在太"非" "疌"所思喇.......我唔識打果隻字!.....
實在無可再形容落去喇.....WAITING FOR YOUR ENDING!:smile_38:

做左cd-room咁耐...都係忍唔住要出聲...
其實之前都想出聲傢啦..但唔知係咪因為個a/c係旅客...所以唔比出post..
個故事真係睇到扣人心弦
好多part係睇到我淚上心頭...隨時準備決堤一樣..
追追下都有一段時間~時間唔算好長~但亦唔係好短
但轉眼就結局..諗返睇第一part就好似係頭先既事咁

個故事太好.我係鍾意草莓100% 同 I's 果類既漫畫
但你既故事~只係文字已經比到我更強烈既感覺
我將每一part (連埋頭5頁你同cindy相識經過)
都記哂落一本記事簿到~可以隨時再回味下~~~

通常一d好既故事同漫畫~但突登拖長黎做~大家都會叫爛尾
但我諗大家都好唔捨得哩個故事完
我諗如果樓主用日記形式繼續交代之後既事直至今日咁樣
你個blog一定轉眼就逼爆哂人

同埋我又有樣野覺得好失落
晚晚放工就上黎睇
睇完自己又會唔開心一段時間然後睏覺
如果完左後...會唔會一班人集體患上果d咩咩症候群呢 ?

呀..之前有個投票果d~但我個a/c唔比我投同出聲= =
我係cindy派傢a_a
我一路都希望你同cindy可以發展
就算一日都好
然後就你最後果part果一句(傻仔~咁今晚比你感受下囉)..我睇到差d忍唔到眼淚....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆