上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-5-27 04:37 PM 發表

嘩, 相都贏埋, 今日注定個個繼續等你"老點". :071:
好彩咋..,一額汗.:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:35 PM 發表

冇9呀...:043:  點都計唔到呢隻,:029:
5蚊3重彩:098: :098:

有好多野都唔慳得,
thx,多謝:071: :098:
sh push push push

好野中番場Q:036: , 不過有留意隔夜倍率赫死你, 呢條1,7Q隔夜有千二蚊,依家得番百九蚊:095:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-27 04:40 PM 發表

好彩咋..,一額汗.:044:
買左10蚊1-7連贏...收番195...以為輸左....因為呢場買左90...另外80已經死左...:096:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 04:42 PM 發表
好野中番場Q:036: , 不過有留意隔夜倍率赫死你, 呢條1,7Q隔夜有千二蚊,依家得番百九蚊:095:
被人食哂...:029:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 04:42 PM 發表
我都見到....呢場預左6,8有危機...因為排左係中檔...再加上今日柏寶先生...:096:

唔怕你老點 , 最緊要有錢...........收:096:
又收馬會錢:131: 師兄好野:098: :098:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-27 04:41 PM 發表

"原小子"除左14位之外真係諗唔到...

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-27 04:41 PM 發表

你好野...:046:  中多過我,我中20蚊W/P/Q/QP咋...:029:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆