上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

西兄,,,,,,等你好久了...你今晚係咪會開PO分享心水??

其實論狀態 , 利記真是贏唔到 2 球 , 我支持下盤 "紐記" , 因為利記太海鮮喇 , 今晚好想跟 "西哥" 學野 , 等你好消息!!!!

引用:
原帖由 mikesung1371 於 2006-9-20 11:25 AM 發表
我想問下你大約幾時會有tips?
小弟發帖不是貼士,只是小弟比較喜歡既球隊一個小小分析,個人意見,之後推介心水比巴打係落注前參考下,並非一定贏既波,2樣唔同既野黎架,巴打!:005:

引用:
原帖由 zero1981 於 2006-9-20 11:39 AM 發表
我想問一下西野兄...現在有好多球會都好有$$$..例如車路士...佢個班主有$..多到可以殺死你..那麼車路士又會不會看外圍..來做波win不到呢...?請指教!
你放心,小弟對呢個問題好肯定咁答你,車路士由呢個班主,即係大老細話晒事之後,呢隊波好小古靈精怪,所以唔駛擔心佢地有咩高層壓力來搵食,但要注意一點,小弟所講只係佢地高層,球員就唔知佢地有冇整古做怪,所以我諗巴打應該明白!:005:

希望西野兄幫下小弟......無錢交學費-.-......

引用:
原帖由 bananafdsclub 於 2006-9-20 11:57 AM 發表
Sample TextSample TextSample Text
西野兄你果然無得頂~~~~
我用左成個鐘睇晒你d名言金句~~~
真不愧為高手~~
小弟佩服得五體投地~~~
大家千其唔好辜負西兄幫大家win番黎d錢~~~
我經驗係win多,唔忍手輸仲多 ...

高手就唔係喇,太誇獎!至於巴打問到既問題,其實睇落去呢個好似唔錯,100搏咁多錢,值搏率都幾好,但係有幾點囉,第1,你話每次100%咁拿來去一下次,呢個可能性唔係冇,係小D,所以下面個分析暫時唔駛睇住,再睇返上面,呢個係一個穩陣既方法,但要咁睇,睇巴打話每次搵2場1.22大約串埋1起,咁樣唔係唔得,要每次搵1,2隊咁熱既隊隊來玩,係有危險,仲有咁睇一樣野,1.22-1.4倍未必一定贏緊,如果贏緊,就唔會係呢個倍率,再者,1.1-1.3既波周時輸左都唔知咩事,仲要連續20幾次,所以你問小弟有咩意見,唔係唔想支持你,不過小弟一向有個句講個句,慳返100蚊食餐好既咪仲好,唔好介意!:005:

引用:
原帖由 Junkle 於 2006-9-20 12:35 PM 發表
AC MILAN vs ASCOLI . US bet ACmilan -600 = $600 to win $100 . ASCOLI +1600, $100 to win $1600 . Draw +550 . what do you think of this one?
小弟冇跟意甲條線,所以小弟唔會比意見,不好意思!:005:

引用:
原帖由 _Air_Student_ 於 2006-9-20 03:34 PM 發表
西兄....
今晚有邊場重心推介?
希望你開個新POST話我地知要買邊場啦
如果要睇重心可能要夜小小,因為而家太早,等小弟睇埋外國果邊消息再分析一次先講比巴打聽!:005:

西野兄,
今晚有無心水呀!
THX

引用:
原帖由 imacmanchan 於 2006-9-20 03:42 PM 發表
我地應該點叫你好呀??
西野兄好似好難聽咁喎~
巴打們都叫我西野,冇咩所謂啦,小弟都開始接受左呢個名,如果巴打覺得唔好,叫返小弟做風仔囉,係澳門雖然未至於好出名,但係好多行家都係咁叫我!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆