上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#30 - 單身日誌3 ( P1,10 )

收藏  |  訂閱
3.2k  28.9k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-14 09:56 AM 發表 查看引用來源

男生溝通既方式⋯就係唔溝通
俾你笑死。

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-14 09:59 AM 發表 查看引用來源

sam哥你認為呢?人妻正定人母正?
只要是喜歡就正。

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 04:03 AM 發表 查看引用來源

終於醉醒答你

Civic仔係好多人第一架車,又好改
內籠又唔會太窄,車震都夠位......
就係車震夠位呢句,我第一次俾人吹口哨就係咁.
當年泊路邊同女友係車度KISS,真係KISS喳下,旁邊D鬼仔係度吹口哨,幾無禮貌呢?你睇咪睇囉,破壞晒氣氛,大家唔好學添呀.
:smile_22::smile_22:

引用:
原帖由 alexyclam 於 2018-7-14 06:57 AM 發表 查看引用來源

5屎訓架你???N仔一定要玩棍仔。。我係果邊揸體架。。真係好好飛。
當年無錢,想開篷車,就係萬事得.
我FDS講,溝女開篷兩座位型啊,我就答:呢D自私車黎架:smile_45::smile_45:有左女友,就會有異性無人性架啦.

引用:
原帖由 joseph1203 於 2018-7-14 08:33 AM 發表 查看引用來源

你呢個出名愛女號更加唔駛講啦,哈哈。希望我第日生完,都有人咁錫我就好了
會有既,最緊要有商有量.
其實套劇有度講得啱,就係兩邊家人都會好緊張個BB,因為新生命出世嘛,成個家族都會爭住見,真係萬人迷咁.

引用:
原帖由 森杉谷 於 2018-7-14 09:40 AM 發表 查看引用來源

Rx7
師兄識野,當年有架RX7,熊熊聲踩住油門入黎,接左條女放學,又熊熊聲踩住走.
我地就讚型,阿SIR就鬧嘈住晒.................

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-7-14 09:49 AM 發表 查看引用來源

我記得上次去海馬公園係要鬧出聲,即場面斥不雅,後面既人s心口同我背脊係0距離⋯
係架,我成日認為........佢地企咁貼,佢地後面唔通係沿崖?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 09:50 AM 發表 查看引用來源

下次問佢企得咁近,係咪想要你wechat?
一陣佢問妳可唔可以微信支付添啊.

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 09:51 AM 發表 查看引用來源

梗係用個袋撞啦😆
枝棍呢?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2018-7-14 10:03 AM 發表 查看引用來源

有D師兄講明要開刀生唔要順產架
咁架咩?我係落場打氣果位黎架喂.生左仲要剪臍帶果位:smile_30::smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆