上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.1k

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 12:04 發表 查看引用來源

呢度簡直就係實踐狹義相對論既實驗室。

時間同空間都嚴重扭曲。

地球3分鐘等於呢度30分鐘。地球5cm,來到呢度變左25cm。
呢到精神時間房黎

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2017-10-27 11:24 AM 發表 查看引用來源

我又要~~我又要~~~
女人想要,咁要先脫清光先得啊!XD

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-27 11:28 AM 發表 查看引用來源

Moses係唔係工作投入,床上又令女人投降,又會細心呵護女士呢?我早排睇個節目,個班男人,工作忙,但都返夜學上堂學識野食,為既就係希望想娶返個老婆,真係無得頂。
其實世上還有很多好男人。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-10-27 11:30 AM 發表 查看引用來源

有男人/有女⋯⋯⋯
我試過俾男人⋯⋯⋯性騷擾⋯⋯唔係一次
我都唔明我似咩:smile_o08:
咁堅?可以講下故事嚟聽嗎?
😂😂😂

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-27 11:34 AM 發表 查看引用來源

我簡單,我不嬲都有~
上得引版我係正人君子,即去老蘭搵真愛仲要同人講自己係處男一樣,自己感覺良好人地都暗笑啦~
化妝舞會,各人都有他/她的面具。

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-10-27 11:54 AM 發表 查看引用來源

耐唔耐好主觀,滿足咪得
唔插到佢十次八次高潮,呢度既男人係唔會停架 XD

又一個「高潮情意結例子」。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-27 11:57 AM 發表 查看引用來源

哈哈,點解會無喎。參加跑步拎唔拎到第一係能力問題,但拎到第一我估唔會拒絕叫唔好掛。
我唔send pm喳,唔收,應該唔係我話事掛,回pm,我有喎,基本風度都無,又太此地無銀了。
師兄相一張就夠殺遮,我已影唔 ...
你係出於風度架ja?咁即係無心懷不軌啦!唉,師姐們又要淚崩了 XDXDXD

算啦唔玩啦,你成日都一時一樣,邊句真架? XD

引用:
原帖由 森杉谷 於 2017-10-27 12:06 PM 發表 查看引用來源

呢到精神時間房黎
差點睇左精神病房。 XD 不過都差無幾 XD

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-27 12:09 PM 發表 查看引用來源

化妝舞會,各人都有他/她的面具。
各人也有他的陽具,或者尋找她的玩具 XD

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-27 12:09 發表 查看引用來源

唔插到佢十次八次高潮,呢度既男人係唔會停架 XD

又一個「高潮情意結例子」。
高潮係好,不太耐女人會唔舒服,中庸之道:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆